Πέμπτη 19 Ιουλίου 2007

Ήρθε το τέλος...

Επισήμως πλέον και μετά από έναν πραγματικά δύσκολο και σκληρό χειμώνα γεμάτο κούραση (από το κάτσιμο των καταλήψεων...) ήρθε η μέρα που θα γυρίσω στα πάτρια εδάφη όπου θα απολαύσω τις ολιγοήμερες διακοπές μου εν μέσω διαβάσματος -ελπίζω- και μπάνιων και λοιπών νυχτερινών εξόδων. Κατεβάζουμε κοινώς τα ρολά για την σεζόν και επιστέφω κοντά σας με τα νέα άρθρα από Οκτώβρη, καθώς η εξεταστική μας διαρκεί μέχρι τις αρχές του μηνός και στο σπίτι ίντερνετ γιοκ!


Άντε λοιπόν καλό μας καλοκαίρι, καλές εξορμήσεις σε νησιά (βλ. Μύκονος...) ή σε άλλα μέρη της ενδοχώρας (βλ. Ναύπλιο, Βόλος...) και προπαντώς να απολαύσουμε τον Αύγουστο όσο καλύτερα μπορούμε γιατί μετά έρχονται τα βάσανα!!!

Καλά μας μπάνια και με το καλό από Οκτώβρη ανανεωμένοι.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά να περάσουμε όλοι λοιπόν,να χορτάσουμε ήλιο και θάλασσανα ξεκουραστούμε,να διασκεδάσουμε,να διαβάσουμε,να περάσουμε πολλά πολλά πολλά μαθήματα στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου και να επανέλθουμε δριμύτεροι!

Ήταν μια ωραία χρονιά!

Φιλιά σε όλους!!!

Ανώνυμος είπε...

Kαλή ξεκούραση σε όλους...Έλπιζω να περάσετε όλοι τέλεια και να επιστρέψετε "ηλιοκαμμένοι"!!!Όσο για το "ήταν μια ωραία χρονιά" Νέμεσις,έχω να πω πως για 'μένα ήταν η καλύτερη γεμάτη γέλιο και πολλές εκπλήξεις!!Θα μας λείψεις Βill!!!

Φιλάκια!!!

alekos είπε...

Είναι κανείς εδώ!!!!!!!!!!!!
Αφεντικό.....

P.S Oi simpsons μαλακία