Κυριακή 15 Ιουλίου 2007

The Simpsons - Μια αγαπημένη οικογένεια

Μετά από ώρες ολόκληρες κλεισμένος μέσα στο σπίτι και μην έχοντας διαβάσματα και εξεταστικές(...έχουμε αλλά ποιός διαβάζει καλοκαιριάτικα!!!...) και προσπαθώντας να σκοτώσω την ώρα, έπεσαν στα χέρια μου οι τελευταίες season των Simpsons. Οπότε αποφάσισα να τα ρίξω ένα βλέφαρο μετά από αρκετό καιρό απουσίας από τα καρτούν γενικά (εκτός φυσικά από τον Μπομπ τον σφουγγαράκι στο STAR).










Η αγαπημένη μας καθημερινή αμερικάνικη οικογένεια φέτος και μετά από 18 χρόνια σερί παρουσίας στην οθόνη του FOX Channel των ΗΠΑ, θα πρωταγωνιστήσει και στην δική της ταινία.

Ο αξιαγάπητος Homer μέσα στην βλακεία του και την τεμπελιά του, πάντα θα βρίσκει τον τρόπο ώστε να κάνει ευτυχισμένη την οικογένειά του.

Η ταπεινή και προβλέψιμη σύζηγος Marge είναι και ο βράχος της οικογένειας στον οποίο στηρίζονται όλοι και αν δεν ήταν αυτή σίγουρα θα είχαν πεθάνει από την πείνα και την βρώμα στο σπίτι.

Ο σκανδαλιάρης Bart που δεν κάθεται σε ησυχία ούτε στιγμή προκαλώντας πάντα ένα σωρό μπελάδες.

Η Lisa, το πιο έξυπνο από τα παιδιά (αν όχι το μόνο) με λαμπρό μέλλον μπροστά της αποτελεί το φωτεινό αστέρι της οικογένειας, ελπίζοντας πως μια μέρα θα τα καταφέρει να γίνει και η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ.

Τέλος η μικρή Maggie, πάντα με την κλασσική μπλε της ρόμπα και την χαρακτηριστική της πιπίλα περιμένουμε να πει την πρώτη της λέξη...

Επίσης μην ξεχάσουμε και όλους τους συμπρωταγωνιστές της σειράς οι οποίοι είναι ένας και ένας με ξεχωριστές προσωπικότητες ο καθένας από τον φιλήσυχο άνθρωπο της εκκλησίας Ned Flanders μέχρι τον φίλο του Bart και ερωτευμένο με την Lisa, Milhouse... Όλοι μαζί συνθέτουν την πολυπρόσωπη κοινωνία του Springfield που μας χαρίζει τόσα χρόνια γέλιο με τις καθημερινές της περιπέτειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: