Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Θεωρίες συνομωσίας

Καιρό είχα λοιπόν να γράψω στο blog λόγω φόρτου εργασιών, τόσο πανεπιστημίου αλλά και απρόοπτων συμβάντων. Τηλεόραση λοιπόν δεν βλέπω πολύ, σχεδόν καθόλου καθώς όλη μέρα είναι ανοικτό το σκατομηχάνημα (υπολογιστής) και σκοτώνω εκεί την ώρα μου. Όμως μετά από ένα μήνα και κάτι που ξέσπασε η όλη παρωδία Ζαχόπουλου δεν ακούς και τίποτε άλλο στα δελτία ειδήσεων, στις ενημερωτικές εκπομπές, ακόμη και στα μεσημεριανά… Βλέπω λοιπόν να μπαίνει στο κόλπο και το dvd με τις ροζ, μπλε, πράσινες και κόκκινες σκηνές… Και στο φινάλε ήρθε και η κόντρα Θέμου – Μάκη. Μία λοιπόν φράση μου έρχεται στο μυαλό: “ Δουλευόμαστε μεταξύ μας μου φαίνεται…” και θα εξηγήσω το γιατί. Η όλη υπόθεση βρωμούσε από την αρχή, από την πρώτη κι όλας στιγμή που έπεσε το έκτακτο δελτίο με την προσπάθεια αυτοκτονίας του παραπάνω κύριου βολεμένου. Τόσο καιρό παραπληροφόρηση και κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Σήμερα όμως, μιας και δεν γράφω με κάποιο συγκεκριμένο σκοπό απλά και μόνο για να ξεφύγω από την βαρετή και κουραστική καθημερινότητα, δεν θα ασχοληθώ με το θέμα Ζαχόπουλου αλλά με την όλη συνομωσία-καθοδήγηση που επικρατεί στον κόσμο.

Ποιος λοιπόν σκότωσε τον Kennedy; Όχι δεν θα το πάω τόσο μακριά. Θα σας ρωτήσω κάτι άλλο, πιο τωρινό και κοντινό σε εμάς. Ποιος θυμάται τις πυρκαγιές του καλοκαιριού; Ποιος θυμάται ότι ο Βενιζέλος έχασε τις εκλογές από τον Γιωργάκη; Ποιος θυμάται τις καταλήψεις πέρυσι; Όχι ότι με πολυενδιαφέρει το δεύτερο, αλλά φέρνω στην μνήμη σας ζητήματα που απασχόλησαν για μήνες και πλέον είναι σαν να μην έγιναν ποτέ. Θα μου πείτε επικαιρότητα ήταν και πέρασε και σαφώς έχετε δίκιο, αλλά εγώ θα το πάω λίγο πάω λίγο παρακάτω και θα πω ότι ο καλύτερος τρόπος για να μην παιδεύεσαι με ένα ζήτημα είναι να προκύψει ένα άλλο… Και ο νοών νοείτο… Αυτό βέβαια είναι πάγια τακτική παγκοσμίως και δεν κατέχουμε εμείς τα πρωτεία αλλά οι “φίλοι” μας οι Αμερικανοί σήμερα, όπως παλαιότερα οι φίλοι μας οι Σοβιετικοί. Άλλωστε στην περίοδο της χούντας δεν είναι τυχαίο πως σημειώθηκε η μεγαλύτερη επιτυχία σε συλλογικό επίπεδο στο ποδόσφαιρο με τον Παναθηναϊκό. Θα μου πείτε και αυτό τι σχέση έχει και θα σας απαντήσω μπορεί και καμία. Απλά η χούντα είχε την φαεινή ιδέα να στρέψει τον κόσμο σε άλλα πράγματα για να ξεχάσει τους όποιους περιορισμούς που του επέβαλλε…

Από την άλλη δεν θέλω να φτάσω και στο σημείο Λιακόπουλου, της απόλυτης συνομωσίας και παραλογισμού όπου το κάθε τι μου φαίνεται παράξενο και ύποπτο αλλά καλό είναι να σκεφτόμαστε κάποια πράγματα παραπάνω και να μην τα τρώμε όλα στο πιάτο. Επίσης στους δίδυμους πύργους τι έγινε τελικά; (…) Αυτά για απόψε μιας και θα σας κούρασα και ελπίζω να βρω ξανά λίγο χρόνο και να αναρτήσω κανένα post να ξεχαστούμε λίγο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε παράλυτε που δε θα φτάσεις και στο σημείο του Λιακόπουλου.Εσύ θα φτάσεις στο σημείο να κατηγορείς τους Εβραίους επειδή τα μακαρόνια στη λέσχη έχουν πολύ λάδι.

Υ.Γ. Άσε τις συνομωσίες και κάτσε να μάθεις λίγο μπάσκετ.Ουστ.

Ανώνυμος είπε...

TrustNo1

alekos είπε...

I want to believe
κάψημο οεο

Billi$ είπε...

Esi poios nomizeis oti ftaei gia to ladi tis leshis? Einai tihaio e? Toso afeleis eiste...

Υ.Γ. Ante re pou tha mou peis gia to mpasket! Mathe prota aristero mpasimo tora pou tha eisai kato kai meta ela na mou tin peis...

Ανώνυμος είπε...

Θα το μάθω το βρωμομπάσιμο.Εσύ όμως βάζεις βολή μόνο με αίτηση στον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ατάλαντοι δεν κατέχετε το άθλημα με την σπυριαρα μπάλα????