Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Χρόνια πολλά μου…

Ναι λοιπόν έφτασε ξανά εκείνη η ιστορική μέρα του χρόνου όπου σβήνω τα κεράκια της τούρτας! Πλέον βαδίζω στα 21 έτη ζωής και μπορώ να πίνω ακόμη και στις ΗΠΑ!!! Μου εύχομαι λοιπόν τα γνωστά μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα και να βρίσκω χρόνο να σας ζαλίζω για αρκετό καιρό ακόμη με το blog… Άντε και του χρόνου λοιπόν!



9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά Μπίλι!!!

Χρόνια πολλά, γεμάτα ευτυχία, επιτυχίες, εκπλήξεις, περιπέτειες, και ατέλειωτο σεξ!!!

Να'ναι χρόνια μαγικά και συναρπαστικά, που θα σου χαρίζουν καθημερινά έναν λόγο για να χαμογελάς!

Και βέβαια πάνω απ'όλα υγεία!

Είθε να δεις όλα σου τα όνειρα να εκπληρώνονται!

alekos είπε...

Χρόνια πολλά Bill

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά άμπαλε στο μπάσκετ.Υγεία πάνω από όλα.

Υ.Γ.Το ατελείωτο σεξ στην Ξάνθη θεωρείται μπηχτή?

Ανώνυμος είπε...

Happy Birthday Emma!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Megalwses alla min se pairnei apo katw!Yparxoun polla pragmata pou mporeis na kaneis ontas geros! To sex vevaia oso to xarikes to xarikes alla entaksei ti na sou pei ki auto twra!Mporeis panta na matheis basket!

Xronia polla vre Bill kai na sai eutixismenos!

Ps:Poia einai i Emma?
Ps2:Exw na sou proteinw mia poli kali krema gia tis ritides!Tha niwseis sxedon neos!

Ανώνυμος είπε...

Η τούρτα γράφει επάνω:
"Happy Birthday Emma" ...

Billi$ είπε...

... Gia apofigi parexigiseon to EMMA aotelei kodiki onomasia se mia apokrifi leshi pagkosmias sinomosias me skopo tin anadeixi ton melon tou se stratigikes theseis ana ton planiti oste na epitefxthoun oi stohoi tis organosis...

(ohi oti ekana malakia kai evala akiri photo...)

Ανώνυμος είπε...

Οι ευχές για το θριαμβευτικό κλείσιμο του 21του έτους της ζωής σου,θα πρέπει να εκφράζονται καθ' όλη τη δειάρκεια του χρόνου αυτού, και όχι μόνο στις 28 Γενάρη...Τουλάχιστον αυτό μου αρέσει εμένα μιας και οι μέρες γενεθλίων και γιορτών είναι πολυ περίεργες για μένα και μου προκαλούν μια "γλυκιά" συγχυση... ίσως και για σένα συμφωνα με την "εικόνα" που έχω σχηματίσει για το άτομό σου...Μπορεί να κάνω και λάθος...μα για ένα χαρακτηριστικό όλων των υδροχόων είμαι σίγουρη...είναι οι πιο κλειστοί άνθρωποι και οι πιο μοναχικοί..άσχετα με το αν κάποιοι προσπαθούν να πείσουν για το αντίθετο!Αλλά να μην πολυλογώ όμως γιατί θα ξεφύγω από το θέμα μας! Μία ευχή έχω για σένα "μυστήριε ετών 21"...μακάρι να υπάρξει τουλάχιστον μια στιγμή που να κλείσεις τα ματια σου,να χαμογελασεις και να πεις "είμαι ευτυχισμένος,δεν επιζητώ τιποτα παραπάνω την στιγμή αυτη"...αναρωτήσου αν σου έχει συμβεί ποτέ,να προσπαθήσεις να σκεφτείς κατι που θα ήθελες ,και να χαμογελάσεις επειδή δε θα μπορείς να βρεις...γιατί πολύ απλα θα νιώθεις την πλήρη ευτυχία!Αυτό σου εύχομαι λοιπόν,γιατί είναι ότι ομορφότερο...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τέλειο αυτό με την Έμμα!!!

Bill είσαι παλτό!!!

Βασικά, κάτι άλλο ήθελα να γράψω αλλά δε θυμάμαι τι. Ξεχάστηκα με το όλο θέμα της Έμμα!! Ενιγουέι.

ps. Bill, σου ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη που θα σε ξυπνήσω με το μήνυμα που θα σου στείλω σε λίγο!! Φιλάκια, τα λέμε αύριο!!