Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

Η καημένη η θίτσα...

Η ιστορία μας διαδραματίστηκε σε ένα γυμναστήριο μιας συνοικίας της Αθήνας και έχει ως εξής:

Η ώρα 19:23 και όπως κάθε απόγευμα έτσι και εκείνη την ημέρα οι διάδρομοι του γυμναστηρίου γεμάτοι από τις κλασσικές θίτσες που πριν ή μετά το πρόγραμμα με τις ασκήσεις aerobic κάνουν κάποιο χρόνο στο περπάτημα… Η μαμά-ΔΕΗ έχει ανακοινώσει διακοπή ρεύματος στις 19:30, γνωστή συνήθεια της περασμένης βδομάδας, οπότε και οι θίτσες περιμένουν τον γυμναστή να τους πει πότε θα σταματήσουν για να προλάβουν και την διακοπή ρεύματος. Έλα μου ντε όμως που στις 19:24 ξαφνικά πέφτει ο γενικός από τα κεντρικά της μαμάς-ΔΕΗ και ακούγεται ένα ωραιότατο και μεγαλοπρεπή μπαμ. Βέβαια το μπαμ αυτό δεν οφειλόταν σε κάποια καμένη ασφάλεια αλλά πολύ απλά πρόκειται για μια από τις θίτσες η οποία σωριάστηκε στο πάτωμα. Αποτέλεσμα αυτού του συμβάντος είναι ένα κάταγμα στο χέρι το οποίο μάλλον πάει για εγχείρηση. Καλά θα μου πείτε ότι η θίτσα μάλλον ήταν λίγο κουλή και θα συμφωνήσω απόλυτα αλλά και πάλι, η μαμά-ΔΕΗ έβαλε λίγο το χεράκι της…

Τώρα το ποιος θα πληρώσει τα “σπασμένα” δεν ξέρω και ακόμη ψάχνονται για το που θα αποδώσουν την ευθύνη. Τα συμπεράσματα δικά σας.

23 σχόλια:

Γατί είπε...

Ε όχι να κατηγορήσεις και γι'αυτό τη ΔΕΗ...
Είσαι προκατειλημμένος!

Ανώνυμος είπε...

Ρε άχρηστε πότε θα γράψεις κάτι της προκοπής?

Γατί είπε...

Πάει κατά το "Φταίει ο ΟΤΕ"...

Billi$ είπε...

Otan tha stamatisei i koroidia tou aplou politi apo ta megala kefalea, otan tha xionisei stin sahara, otan tha paizoune beachvolley kai oi lagoi, kai telos otan tha stamatiseis na mou zalizeis ta ... me tin honda tote tha grapso kati tis prokopis!!!

alekos είπε...

Έλα ρε μεγάλε είδες τέτοιο πράγμα, καλά όταν μιλάς για θίτσες σε ποια ηλικία αναφερόμαστε?
Ρε αδελφέ αυτό είναι κατόρθωμα να σκοτωθείς σε διάδρομο που σταμάτησε, εντάξει το καταλαβαίνω ότι μπορεί να πέσεις στον πίνακα ελέγχου του διαδρόμου αλλά όχι και έτσι.
Αλλά όπως και να το δεις φταίει η ΔΕΗ για 5 λεπτά. Βάλτε φωτοβολταϊκά ρε.
λίγα τα λόγια για τα honda

Ανώνυμος είπε...

Ωωωχ, με τη ΔΕΗ πλέοΝ! Άσε τους απεργούς στην ησυχία τους. Και βρες επιτέλους κάτι ενδιαφέρον να γράψεις. Να σκοτωθούμε και λίγο. Να ανάψουν τα αίματα, όπως τον παλιό καλό καιρό . . .

alekos είπε...

Να κάνουμε απεργία από τα σχόλια μέχρι να γραφτεί κάτι που να γουστάρουμε, σηκώνω το λάβαρο της απεργίας lol lol lol.
Τώρα χωρίς πλάκα πάντως καλά κάνουνε οι άνθρωποι και απεργούν , επειδή κάποιοι μ@λ@κες φάγανε τα χρήματα από τα ταμεία δεν θα στήσουμε εμείς τα κωλαράκια μας.
Αλλά πέρσι με τους ναυτικούς που έγινε και επιστράτευση δεν είδα τόσο ενδιαφέρον για τις απεργίες.

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω το επόμενο θέμα να είναι για τους σκουπιδιάρηδες και μετά για τους οτετζήδες και κάπου πήρε το αυτί μου ότι απεργούν και οι δημόσιοι υπάλληλοι της Ζιμπάμπουε.Περιμένω ανάλογο post.Oυστ.

Υ.Γ.Η Γλυκερία πήρε το μέρος μου.Προσέχετε εκεί πάνω.Παίζει να χιονίσει.

Ανώνυμος είπε...

Ήδη χάλασε ο καιρός...Μαύρα απειλητικά σύννεφα έχουν καταπλακώσει την πόλη...

Μ'αρέσει το αγωνιστικό σου πνεύμα Αλέκο!

Τι έμαθα Γιώργο;;; Θα ψηφίσεις Τσίπρα στις επόμενες εκλογές;;; Σοκ!Να περιμένουμε κάτι σε πανελλήνια φυσική καταστροφή τότε...

Ανώνυμος είπε...

Χριστέ μου βγήκε τρέιλερ για την ταινία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλέκο,ακούς;;;;;;;;;;;;

Unknown είπε...

βγήκε επίσημο???

Billi$ είπε...

Klassika o kathenas ta ... kouniountai eiste pali!!!

Unknown είπε...

Σε προκαλώ να κάνεις ένα post σχετικά με μουσική.
Όσο και να έψαξα δεν βρήκα κανένα νέο τρέιλερ, για δώσε κάνα link.

Ανώνυμος είπε...

www.xfilesultmate.com έχει τα βίντεο.Το τρέιλερ είναι επίσημο εννοείται!Αλλά μαγνητοσκοπημένο από το paley festival, όπου και προβλήθηκε χθες. Εδώ τσέκαρε και τo forum, έχει τα πάντα μέσα.

www.community.livejournal.com/xfiles/ για πάσης φύσεως πληροφορίες, σχόλια, φωτος και links.

Το τρέιλερ θα αρχίσει να προβάλλεται επίσημα στις αίθουσες το Μάη.

Ανώνυμος είπε...

Μετά το τρέιλερ θέλω να δω 10 φορές παραπάνω την ταινία!Επίσης συμφωνώ με τον Αλέκο!Κάνε ένα αρθράκι για μουσική!Αν και πιστεύω ότι είναι το μόνο σημείο που ίσως να υπάρχει ασυμφωνία μεταξύ Αλέκου-Γκέκα.Πλάκα θα 'χει.Κατά τα άλλα αδερφές ψυχές!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν ακούω εγώ μουσική???Τα χριστούγεννα δεν πήγα να δω τη μεγίστη Άντζελα Δημητρίου και τον Αντύπα???Με έδειξε και η τηλεόραση.Γιατί είμαι και VIP.Πως να το κάνουμε δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

Σπαστική παρατήρηση:Το μπαμ είναι μεγαλοπρεπές και όχι μεγαλοπρεπή που γράφεις.

Ανώνυμος είπε...

Γκέκα είσαι κι εσύ μπάτσος της ορθογραφίας; Τι συγκίνηση! Τώρα σχετικά με την λαίδη...τι να πω...κανείς δεν είναι άσφαλτος.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο αν τρως είδη υγιεινής για να είσαι σε φόρμα.

alekos είπε...

3-0

Ανώνυμος είπε...

Που το κατάλαβε ο παράλυτος ο βραζιλιάνος ότι το blog είναι very interesting δε μπορώ να σκεφτώ.Ρε κουφάλα βασίλη πληρώνεις και άτομα από εξωτερικό τώρα για να ανεβάσουν τις μετοχές σου?

dr.SeenG είπε...

Επ... παιδιά όλοι Κατερινιώτες είστε εδώ? Καλώς σας βρήκα :)

Ανώνυμος είπε...

Ε,όχι όλοι.Μερικοί μονάχα.