Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

Αν η ζήλεια ήταν ψώρα, θα είχε κολλήσει όλη η χώρα...με blogs!!!

Δεν ξέρω αν το πήρατε είδηση αλλά αυτό τον καιρό γίνεται αρκετή κουβέντα στα γνωστά μας παράθυρα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων με θέμα τα blogs και τις απειλές, μηνύσεις και ένα σωρό άλλα πράματα. Ποιο είναι όμως το ζήτημα που προκύπτει? Όλη αυτή η φασαρία που κατά την γνώμη μου δεν είναι καθόλου τυχαία χρονικά τοποθετημένη (βλ. “Θεωρίες συνομωσίας”) έχει κάνει ένα σωρό φαντασμένους και κυνηγούς της εφήμερης δόξας και δημοσιότητας να ξεκινήσουν το δικό τους blog. Βέβαια θα μου πείτε και εσύ τι το παραπάνω από αυτούς έχεις? Και εσύ έκανες το δικό σου blog βλέποντας κάποιον άλλον, άρα και εσύ ανήκεις στο κοπάδι με τα πρόβατα. Ναι θα συμφωνήσω μαζί σας. Αλλά η πηγαία διαφορά είναι ότι εγώ ανήκω στο κοπάδι με τα άσπρα πρόβατα. Όλοι αυτοί οι νέοι bloggers είναι τα μαύρα πρόβατα που χαλάν και την πιάτσα…

Τι σημαίνει όμως αυτή η κουβέντα. Υπάρχουν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες ελληνικά μόνο blogs τα οποία ποικίλουν σε θέματα. Άλλα έχουν σκοπό να κινητοποιήσουν, να προβληματίσουν, άλλα να ενημερώσουν και να ψυχαγωγήσουν και άλλα απλά παρουσιάζουν το βασικό τους θέμα με τα ανάλογα post. Εγώ δημιούργησα το δικό μου με μόνο σκοπό να περνάω την ώρα μου ευχάριστα μπροστά στο χαζοκούτι, να λέμε καμιά βλακεία μεταξύ μας και που και που να ασχολούμαι και με κάποια σοβαρότερα θέματα. Δεν βγήκα στην κοινωνία των blogs με σκοπό να γίνω διάσημος να είμαι in και trendy ούτε να προσελκύσω διαφήμιση. Αυτά τα πράματα είναι που αφορούν τα μαύρα προβατάκια μας που τείνουν να κάνουν σουξέ τις τελευταίες μέρες την δημιουργία νέων blogs.

Τέλος πάντων όμως, “δημοκρατία” έχουμε και ο καθένας μπορεί να κάνει και να λέει ότι θέλει δυστυχώς ή ευτυχώς οπότε στο χέρι μας είναι να καταλάβουμε και να ξεχωρίσουμε ποια blog είναι αυτά που μπορούν και θέλουν να πουν κάτι από εκείνα που απλά είναι μπλα μπλα μπλα για το τίποτα… κοινώς ματαιότις ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότις!!! Κλείνοντας απλά εύχομαι να μην καταλήξουν τα blog σουξέ με την γνωστή έννοια του μπουζουκοpopτράγουδου με ημερομηνία λήξης μέσα στο τετράμηνο...

12 σχόλια:

alekos είπε...

Είσαι για μια blogoκατάσταση? Άστα μάμα τα bill είναι η κατάσταση. Απολαμβάνω μια πράσινη και έχω μέσα σε ένα βράδυ να βγάλω 400 σελίδες σε e-book. Αλλά εμείς εδώ χαλαρά και η ζωή είναι ωραία. Θα επανέλθω με πιο σοβαρό ύφος μιας και η ώρα δεν το επιτρέπει.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε? Άσχημα θα σου έπεφταν τα 30 χιλιάρικα που ήθελε ο άλλος για να σταματήσει να του τα χώνει?

Υ.Γ. Δυστυχώς για τη Δημοκρατία? Με τέτοια πράγματα που λες θα νομίζουμε ότι ψηφίζεις και ΛΑΟΣ.

alekos είπε...

Γκέκα βάζω στοίχημα ότι οδηγάς honda και βλέπεις moto gp και γουστάρεις πολύ το look που έχουν τα μηχανάκια του HRC και επίσης υποστηρίζεις Πεντρόσα όχι για κανέναν ιδιαίτερο λόγο αλλά απλά ο Χείντεν δείχνει λίγο φλωράκι.
Ρε bill τι κατηγορίες είναι αυτές περί LAOS γρήγορα τις μηνύσεις.

Ανώνυμος είπε...

Mάγος είσαι Αλέκο????? Ήρθε η ώρα το HRC να κόψει μερικούς κώλους. Αρκετή γλώσσα έβγαλαν οι Ιταλοί με τα ρημάδια τα δεσμοδρομικά.

alekos είπε...

Την μαγική μου σφαίρα την λένε repsol.

Ανώνυμος είπε...

Αλέκο ασχολείσαι και εσύ με το άθλημα???

alekos είπε...

Οτιδήποτε έχει ρόδες και μηχανή με ενδιαφέρει και ειδικά το mοtogp που προσφέρει θέαμα. Που θα πάει θα βγάλω και εκείνο το γ@μημένο δίπλωμα για moto.

Ανώνυμος είπε...

Εύγε!!! Άντρες και ρόδες πάνε πακέτο. Όχι σαν τη νούλα το φίλο σου που τα χρησιμοποιεί σαν τις γκόμενες μόνο για να κάνει τη δουλειά του. Απορώ πως δεν τον κόλλησες. Έλα στην Ξάνθη να σε πάω βόλτα με το Repsol. Εσύ έχεις κανένα δίτροχο?

alekos είπε...

Το μόνο δίτροχο που έχω είναι το ποδήλατο μου. Ξάνθη θα έρθω κάποια μέρα να σας γνωρίσω όλους.

Billi$ είπε...

Mipos na sas antalaxo tilefona na kleisete kai kanena rantevoudaki???

alekos είπε...

Εσύ λουλού τι πετάγεσαι τώρα και ρίχνεις το επίπεδο. Δύσκολα τα πράγματα για το HRC και φέτος. Να πάρει και τα suzuki πάτωσαν

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για το γεγονός ότι ένα από τα πιο εξελιγμένα blogs που έχω συνάντησα τυχαία σε κάποιο χρονικό διάστημα! Απλά απίστευτο του πόσο μπορείτε να πάρετε μακριά από κάτι μόνο και μόνο επειδή του το πώς οπτικά όμορφο είναι. Youve βάλει μαζί ένα μεγάλο blog χώρος μεγάλη γραφικά, τα βίντεο, τη διάταξη. Αυτό είναι σίγουρα ένα must-βλέπε το blog!