Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

Κάτι για να περάσει η ώρα

Πόσοι από εσάς (και αναφέρομαι στον ανδρικό πληθυσμό των αναγνωστών του blog) ξέρετε που βρίσκεται το Γκουάμ; Πόσοι από εσάς έχετε σκεφτεί να το επισκεφτείτε για ολιγοήμερες διακοπές; Είμαι σίγουρος πως μετά από την ανάγνωση του σημερινού post σίγουρα θα τρέξετε να βρείτε στον χάρτη που βρίσκεται αυτή η μικρή χώρα αλλά και θα περάσει από το μυαλό σας να τα αφήσετε όλα και να εγκατασταθείτε μόνιμα εκεί!

Να λοιπόν μερικές αλήθειες για την κουλτούρα ορισμένων λαών του κόσμου:

Στο Λίβανο, οι άνδρες μπορούν να έχουν νόμιμα σεξουαλικές σχέσεις με ζώα, αρκεί τα ζώα να είναι θηλυκά. Οι σεξουαλικές σχέσεις με αρσενικά τιμωρείται με την θανατική ποινή.

Στο Μπαχρέιν, ένας ιατρός μπορεί να εξετάσει νόμιμα τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας, απαγορεύεται όμως να τα κοιτάξει απευθείας. Μόνο μέσο ενός καθρέφτη.

Οι μουσουλμάνοι δεν μπορούν να κοιτάξουν τα γεννητικά όργανα ενός πτώματος. Αυτό ισχύει και για τους υπαλλήλους γραφείων Τελετών… Τα γεννητικά όργανα τον νεκρών πρέπει να είναι πάντοτε καλυμμένα με ένα κομμάτι ξύλο.

Στην Ινδονησία ο αυνανισμός τιμωρείτε με αποκεφαλισμό... (Για αυτό μακριά από Ινδονησία γιατί εκτός από τα Τσουνάμι έχουμε να φοβόμαστε και για άλλα…)

Στο Γκουάμ, υπάρχουν άνδρες που η μόνη τους δουλειά είναι να ταξιδεύουν ανά την χώρα και να διακορεύουν παρθένες, για αυτές τις υπηρεσίες πληρώνονται. Η αιτία: Σύμφωνα με τους νόμους του Γκουάμ, απαγορεύεται στις παρθένες να παντρεύονται.

Στο Hong Kong, μία απατημένη γυναίκα μπορεί νόμιμα να σκοτώσει τον άπιστο σύζυγο, πρέπει όμως να το κάνει με τα χέρια της. Αντίθετα η άπιστη σύζυγος μπορεί να δολοφονηθεί με οποιονδήποτε τρόπο από τον απατημένο σύζυγο.

Στο Liverpool, Αγγλία, ο νόμος επιτρέπει στις πωλήτριες να κάνουν topless, μόνο όμως σε μαγαζιά που πουλάνε χρυσόψαρα.

Στο Κάλι, στη Κολομβία, μία γυναίκα μπορεί να έχει σχέσεις μόνο με τον σύζυγο της, την πρώτη όμως φορά πρέπει να είναι παρούσα στο δωμάτιο και η μητέρα της για να βεβαιώσει την πράξη.

Στη Σάντα Κρουζ στη Βολιβία, είναι παράνομο για έναν άνδρα να διατηρεί σχέσεις ταυτόχρονα με μάνα και κόρη.

Στο Maryland, Η.Π.Α., τα προφυλακτικά πωλούνται σε μηχανές μόνο στα καταστήματα όπου πωλούνται οινοπνευματώδη για κατανάλωση στο ίδιο κατάστημα.

Και αν πιστεύατε μέχρι σήμερα ότι ζείτε σε λάθος χώρα έχετε απόλυτο δίκιο. Στο Γκουάμ έπρεπε να ζούμε!!!



16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νά 'μαι κι εγώωωω....

Σας έλειψα? Το ξέρω.

Η αλήθεια είναι ότι είχα ξεχάσει την ύπαρξη του blog (μιας και βαρέθηκα όλο το καλοκαίρι να μπαίνω και να μη βλέπω ποτέ καινούριο ποστ), μέχρι που βρέθηκα εδώ:

http://spypetr.blogspot.com/

Βασίλη, δημιούργησες σχολή!! Και λέω, ας περάσω μια βόλτα να δω τι κάνουν ο Βασίλης, το άλλο το παλικάρι που ρίχναμε κάτι εξαιρετικά μαδομούνια, και η άλλη η κοπελιά με την περίοδο που δε θυμάμαι πώς τη λένε. :))

Να ξέρεις, μπήκες ξανά στα bookmarks μου, και ελπίζω να δικαιώσεις την επιλογή μου αυτή.

Ελπίζω μόνο στο Γκουάμ να έχουν adsl, ώστε τώρα που θα πάω να μπορώ να σας απαντάω. Είτε το θέλετε, είτε όχι.

:))

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει το νομικό σύστημα έχει κάτι από την τρέλα του ανθρώπου τελικά!!!
Οκ!Να πάτε στο Γκουάμ λοιπόν!Θα έχει ενδιαφέρον...Γιατί μάλλον πάνω στον ενθουσιασμό της ιδέας του επί χρήμασι ξεπαρθενιάσματος ίσως κάποιος να μην φαντάστηκε ότι πέρα από την εξοτική πανέμορφη παρουσία ενδέχεται να πρέπει να ξεπαρθενιάσει και τη Μαρία την άσχημη!...αλλά ναι όντως ακούγεται διαφορτικό ...:P:P:P

Ανώνυμος είπε...

Oh please...

alekos είπε...

Ναι όμως bill μην ξεχνάς πως η γριά κότα έχει το ζουμί

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την εμμονή των ανδρών με τις παρθένες ειλικρινά δεν την καταλαβαίνω. . .Ώρες-ώρες πραγματικά είστε τελείως πυροβολημένοι.

Ανώνυμος είπε...

Α!Επειδή το συζητούσαμε αυτό με μια φίλη μου τις προάλλες, υποθέσαμε πως επειδή το πιθανότερο είναι ότι μια κοπέλα την πρώτη της φορά θα την θυμάται πάντα, κατ'επέκταση θα θυμάται και τον παρτενέρ πράγμα που τονίζει κάπως τον ανδρισμό και τον εγωισμό...Ωστόσο οι άρρενες του blog είναι αρμόδιοι να απαντήσουν στην απορία μας.
Αν πάντως είναι σωστό αυτό στο οποίο καταλήξαμε τότε απλά να ενημερώσουμε ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων η πρώτη φορά είναι επώδυνη και δεν μένει στη θύμηση και πολύ ειδυλλιακά...συνήθως όμως...

Ανώνυμος είπε...

Peace άσε τις φιλοσοφίες και κανόνισε κανέναν καφέ με τη φίλη σου...

Ανώνυμος είπε...

Μπίλι!!!Επειδή δεν σε πετυχαίνω καθόλου στο μσν,μπήκα να σου πω ότι επιβεβαιωμένα τον Ιούνη του 2008 θα βγει στις αίθουσες η 2η ταινία των Χ-Files!!!Τρέλα!!!

Ελπίζω μόνο στο Γκουάμ που θα ξενιτευτείτε ομαδικώς να΄χει κινηματογράφο για να μπορέσεις να τη δεις...Χι,χι!

alekos είπε...

που το είδες αυτό, για ρίξε ένα link.

Ανώνυμος είπε...

Μπίλι επειδή ούτε εγώ σε πετυχαίνω πουθενά μη ξεχάσεις σε παρακαλώ να αλευρώσεις τις πατάτες.

Billi$ είπε...

I apousia mou ofeiletai se kapoies tehnikes diskolies me to internet. (koinos den eiha...) Lian sintomos elpizo na apokatastathoun ta opoia mikroprovlimata omos.

Sto Guam ehei mia hara kinimatografous opote min mou aghonesai. Oso gia tis patates tis eho idi alevrosei kai tora opou na 'nai tha tis rixo sto tigani

Ανώνυμος είπε...

@Και'συ φαν Αλέκο;;;

Για περαιτέρω πληροφορίες μπες ή σε κάποιο fan-site του David Duchovny ή της Gillian Anderson ή και των X-Files γενικότερα ή μπες στο imdb.com και πάτα στην αναζήτηση "untitled x-files sequel".

alekos είπε...

Ο πρώτος διδάξας στο θέμα και να είναι καλά ο bill για την χάρη που μου έκανε, άγιο παλικάρι.
Που είναι οι καλές εποχές που το star έβαζε x files μέσα στο καταμεσήμερο τα σαββατοκύριακα και μάλιστα μερικές φορές είχε μπόνους διπλό επεισόδιο, μετά πήρε τα δικαιώματα ο μαλάκας ο ANT1 και γίναμε βρυκόλακας αφού τα επεισόδια προβάλλονταν μεταμεσονύκτιες ώρες μην τρομάξει κάνα παιδάκι. Τι να λέμε, τι να λέμε..... Αυτήν την στιγμή νομίζω πως δείχνει μερικά επεισόδια το ΜΑΚΤV αλλά και αυτά όποτε τους λαλήσει.
Τέλος πάντων πολύ κάψιμο με την συγκεκριμένη σειρά, κάτι σαν το Lost.
Ρε bill δεν κάνεις ένα ποστ για τηλεοπτικές σειρές.
The truth is out there

Ανώνυμος είπε...

Δεν λες καλά ρε Αλέκο που υπάρχει και το δίκτυο στις εστίες της Ξάνθης και κπ ευλογημένος ανέβασε όλες τις σεζόν για να μπορούμε να τις χαιρόμαστε ανά πάσα στιγμή εμείς τώρα;!;Τρελή πόρωση έχει πέσει!Μακάρι η 2η ταινία να'ναι αντάξια των προσδοκιών!

Ανώνυμος είπε...

Nai alla o laos xreiazetai allagi!!!

Ανώνυμος είπε...

...kai anaferomai sto arthro oxi sta x-files!