Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Ξανά στα βαθιά...

Επιστροφή λοιπόν στην ρουτίνα μετά από τις διακοπές του Πάσχα και το συνέδριο της Αθήνας και οι υποχρεώσεις ξεκίνησαν με το καλημέρα. Εργασίες, σχολή, εξετάσεις, αγγλικά, κακό… ούτε χρόνο για κατούρημα δεν έχουμε πλέον. Όχι βέβαια ότι εγώ σκοτώνομαι στο διάβασμα μιας και όλη μέρα σχεδόν κοιμάμαι και κωλοβαράω στον υπολογιστή αλλά από τους άλλους που ακούω… Πάντως ένα θέμα που έπαιξε αρκετά στα δελτία ειδήσεων τις μέρες του Πάσχα είναι αυτό της ακρίβειας. Κάτι βέβαια που πάντα είναι επίκαιρο αλλά πλέον έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις καθώς έχουν επέλθει και τραγικά μεγάλες αυξήσεις σε βασικά προϊόντα και στα εισιτήρια των καθημερινών μετακινήσεων. Το παράδειγμα με τον καπουτσίνο που στην Ρώμη έχει 2 ευρώ, στο Λονδίνο 2,2 ευρώ και στην Αθήνα 3,5!!! Ήμαρτον δηλαδή αν το φέρουμε σε αντιπαράθεση πάντα με τον βασικό μισθό του Έλληνα εργαζόμενου. Βάλε και 5% πάνω τα εισιτήρια ΚΤΕΛ ενώ τα αστικά αρχικά στα 0.8 ώστε μέχρι το καλοκαίρι να πάει στο 1 ευρώ, όχι τίποτα να μην κουραζόμαστε να ψάχνουμε και για ψιλά… Επίσης ακόμη έχουμε τα ντράβαλα με τα Σκόπια και το όνομα, ένα ακόμη διαχρονικό τζέρτζελο. Ο Κωστάκης όμως έκανε την “επανάστασή” του και ψώνισε από τον Πούτιν εξοπλισμό και έχουμε τώρα τον θείο Σαμ να γκρινιάζει που δεν τον προτιμήσαμε. Μάθαμε ακόμη για το ηλεκτρόνιο του διαβόλου (ά ρε αθάνατε Λιακόπουλε…!!!) και για τον πολέμαρχο του Θεού. Για όποιες απορίες μπορώ να σας υποδείξω links και βιβλία. Και μέσα σε όλα τα καθημερινά τραγικά έχεις και τον καιρό να σε δουλεύει! Άκου εκεί να κοιμάμαι με 2 κουβέρτες Μάιο μήνα στην Ξάνθη!!! Τραγικά πράγματα… Τέλος να εκφράσω την συμπαράστασή μου στον φίλο και συναγωνιστή Α. Κούγια που τόσα έχει υπομήνει σε αυτήν την ζωή...

Άντε εν αναμονής νέου post κάτι για να περάσει η ώρα…

Υ.Γ. Πόσο κουλός πρέπει να είσαι ρε? Έναν αγώνα όλο και όλο πρόλαβες να παίξεις και σου βγήκε το γόνατο. ΓΚΑΝΤΕΜΗ!!!

33 σχόλια:

Γατί είπε...

Καταρχάς μην κοροϊδεύεις το φίλο σου...Να επιβραβεύεις την προσπάθειά του να εισέλθει ομαλά στον αθλητισμό!Άσχετα με το τι προέκυψε...

Κατά τ'άλλα η ακρίβεια αποτελεί ένα τεράστιο θέμα.Το σκεφτόμουν κι εγώ σήμερα,επειδή ακούω συνέχεια γι'αυτό στην τηλεόραση,αλλά ακόμα και να μην άκουγα,δε χρειάζεται,το ζω εγώ και οι γύρω μου.Όπου και να πάμε,οι τιμές ανεβαίνουν.Και ανεβαίνουν προκλητικά..

Ωστόσο εγώ θέλω να αναφέρω και το περιστατικό με τον άχρηστο αστυνομικό που τους ξέφυγε ο τύπος και πυροβόλησε τον οδηγό λεωφορείου και τον σκότωσε.Σήμερα είχαν στάση εργασίας οι οδηγοί λεωφορείων εδώ στη Θεσσαλονίκη.Είναι αξιοσημείωτο ότι υπάρχουν συνάδελφοι του αστυνομικού αυτού που τον υποστηρίζουν!!!!

Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ και στο Αυστριακό τέρας που βίαζε την κόρη του εδώ και πόσα χρόνια και μάλιστα έκαναν και παιδιά. (αλήθεια αυτά τα παιδιά πώς και βγήκαν φυσιολογικά,χωρίς δυσπλασίες?).Αυτός ο άνθρωπος είναι για σκότωμα.Αν δεν ήμουν φανατικά κατά της θανατικής ποινής,θα υποστήριζα ότι του αξίζει 1000 φορές.

Ανώνυμος είπε...

IF YOU WANT TO LEARN THE TRUTH,

YOU HAVE TO BELIEVE.

alekos είπε...

ok i want to believe and i will believe on
24 July 2008. Το βλέπω να έχει και συνέχεια του τύπου here is the truth ή κάτι τέτοιο.

ποιος τον κοπάνησε και το παλικάρι έβγαλε το γόνατο? μήπως ήσουν εσύ bill????

Όπως και να το κάνουμε ο Έλληνας είναι large τύπος οπότε και στον καφέ ναι είμαστε οι πρώτοι.

Το ΚΤΕΛ πόσο το πλήρωσες billako???

Καλά stelitsa εδώ πλάκωσαν το παλικάρι μπροστά στα μάτια όλων και αυτοί προσπαθούσαν να μας βγάλουν και μαλάκες.
Δεν ξέρω στις αστυνομικές ακαδημίες τι διάολο κάνουν, υποβάθμιση του IQ έλεος.

Ανώνυμος είπε...

Από το στόμα σου, Αλέκο...

Στο εξωτερικό μπορεί να πληρώνεις τον καφέ φθηνότερα, αλλά πληρώνεις το νερό χρυσάφι!

Και εννοείται πως στις αστυνομικές ακαδημίες τους κάνουν πλύση εγκεφάλου!Πώς αλλιώς γίνεται το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς φασιστικά γουρούνια; Έτσι τους φανατίζουν για να τους ελέγχουν.

Ανώνυμος είπε...

Που πλήρωσες τον cappuccino 3,5 πες μου σε παρακαλώ!Γιατί εγώ εδώ κάτω απο 4 δεν πέφτω!

Ανώνυμος είπε...

Ρε σκατένιε!Όχι και μου βγήκε το γόνατο...
Ακόμα να πέσει το ταβάνι σου εσένα?
I'll be back soon και σε παίζω και μονό άμα θες...
Μικρέ ανόητε!

Γατί είπε...

Έχουμε μειωμένα αντανακλαστικά,τέλος.
Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω!
Γεμίσαμε άχρηστους.
ΚΤΕΛ Ξάνθη-Θεσσαλονίκη πάντως=12 Ευρώ (εγώ όταν ήμουν 1ο έτος νομίζω ήταν 9 ή 9,5.Κάτι τέτοιο θυμάμαι...)

Θοδωρή γερά ρεεε

alekos είπε...

Καφές μόνο στο κυλικείο κάτω από τα δέντρα εντελώς χύμα στο κύμα και μόνο με ένα 1 euro

Ανώνυμος είπε...

το αστειο ειναι το μας εχουν καταλαβει κ οι ξένοι!
Τουρίστες σε ερωτησεις δημοσιογραφων: καλά πως καταφερνετε κ ζειτε σ αυτη τη χωρα? εμεις που παιρνουμε "λιγο" περισσοτερα θα δυσκολευομασταν!

πιστευω οτι πολλες (αν οχι οι ολες) απο τις τιμες διαμορφονται απο την προσφορα κ τη ζητηση. Οσο κ να παει ο καφες το θησειο παντα γεματο θα ειναι. αν ομως δεν δινοταν το αδιαχωρητο δεν θα επεφταν οι τιμες?...αρα εχουμε κ τα δινουμε.
το ιδιο ισχυει κ για την βενζινη. η ζητηση αυξανεται τρελα (κυριως στις μεχρι τωρα υποαναπτυκτες χωρες)αρα κ η τιμη.

καποτε ο κοσμος δεν ειχε τοσα υλικα αγαθα οσα σημερα υπαρχουν κ ελεγαν πως ηταν δυσκολοι καιροι...τωρα που υπαρχουν τα παντα, θα αναγκαζομαστε να αγοραζουμε τα φθηνοτερα,τα χαμηλοτερης ποιοτητας.
πιστευω πως θα ερθουν δυσκολοι καιροι χωρισ, να θελω να φανω τραγικος, αν δεν αλλαξουν τα πραγματα κ μπουν ορια. δεν λεω μην πατε για καφε ή μην αγοραζετε αλλα σκεφτειται πως θα βαζουμε βενζινη με 2 ευρω! κ δεν παω με το ποδηλατο καλυτερα...

Γατί είπε...

Ακόμα και το DVD από τα 2 Ευρώ πήγε στα 2,30 για μία μέρα...
Έλεος!
Και καλά να γλιτώσουμε το σινεμά...

alekos είπε...

Να πάρει ακρίβαιναν και τα BOUNTY, μια σοκολάτα μου άρεσε και αυτή έχει γίνει φαρμάκι

Γατί είπε...

Πόσο;

alekos είπε...

Από 1,7++ σε 1,8++ Ντροπή τους

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά σήμερα βγήκε και επίσηματα το trailer του x-files:i want to believe!

xfiles.com

xfilesultimat.com

xfilesnews.com

Ανώνυμος είπε...

*xfilesultimate.com

Αλλά υπάρχει και στο youtube!

alekos είπε...

Πάλι η Σκάλη είναι το πειραματόζωο έλεος.
Κρατάω μικρό καλάθι για αυτό που θα δούμε.
Α από ότι είδα παίζει και ο Σκίνερ χοχο.
Να σε ρωτήσω οι τρείς καβαλάρηδες τι απογίναν ? Πέθαναν?

Ανώνυμος είπε...

H Σκάλυ ρε συ είναι η γιατρός με τη μάσκα και τα γυαλιά που κρατάει μια σήριγγα και περνάει κάτι σε ένα σωληνάκι,όχι η γυναίκα μέσα σε εκείνο το δοχείο με το νερό.

Οι Lone Gunmen πέθαναν στην 9η σεζόν. (πολύ τσαντίστηκα που τους σκότωσαν!γκρρρ...Ήταν κ γαμώ τους χαρακτήρες)

alekos είπε...

Δίκιο έχεις μ@λ@κί@ είπα, δεν βλεπω εξωγήινους ρε να πάρει και δεν μου αρέσει αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Το ξέραμε από μιαν αρχή ότι η ταινί θα είναι standalone και δεν θα έχει εξωγήινους. Αλλά αν όλα πάνε καλά, θα έχουμε και 3η ταινία σχετικά με τον αποικισμό,οπότε εκεί θα πήξουμε στους εξωγήινους!

Γενικά εγώ είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα βγει κάτι καινούριο από x-files που νομίζω ότι πολύ δύσκολα θα απογοητευτώ. Και προς το παρόν,κρίνοντας από το τρέιλερ και ό,τι άλλο έχω διαβάσει σχετικά με την ταινία,τα πράγματα δείχνουν πολύύύ καλά.

Συμπέρασμα:θα σκάσω μέχρι να έρθει ο Ιούλιος. . .

Billi$ είπε...

Xana mpourdelo to blog!!!

Kai egrapsa kai halia simera...

Ανώνυμος είπε...

13 ΕΡΓΑΣΙΕΣ!!!!!

ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ?!?!?!?!?!?!?!?

Υγ: Δεν βρίσκω να βάλω βενζίνη!
Υγ2: Θέλω να κοιμηθώ και δε με αφήνει ο κόπανος με το σφυρί που θέλει να κρεμάει τις κορνίζες του στις ώρες κοινής ησυχίας.
Υγ3: Μισώ το Γούναρη.
Υγ4: Τώρα είναι λίγο μεγαλύτερο *&^*%^ το blog!

Ανώνυμος είπε...

Με την εξεταστική προ των πυλών, μας περιμένουν όλους ακόμη δυσκολότερες ώρες.Γι'αυτό παιδιά κουράγιο!

Και 'γω να πω την αμαρτία μου, ένα μπούχτισμα έντονο το νιώθω από τώρα. Ονειρεύομαι διακοπές και βουρκώνω. Γι'αυτό σας λέω, κουράγιο.

Νομίζω ότι κουράστηκα πολύ σήμερα.

Ααα και ήθελα να κάνω μια ερώτηση στους θετικάριους αναγνώστες του μπλογκ,αν γίνεται να με διαφωτίσετε παρακαλώ:τα πάντα στο σύμπαν είναι ουσιαστικά ενέργεια;;;
Δηλαδή από την ενέργεια δημιουργείται η ύλη και αντίστροφα μπορεί η ύλη να μετατραπεί σε ενέργεια; Και μέσα στην ύλη συνεχίζει να ρέει ενέργεια;

Unknown είπε...

Ε=mc^2 πως και γιατί μην ρωτάς.

Ανώνυμος είπε...

Πώς και γιατί;

Ανώνυμος είπε...

Μου πέταξες έναν τύπο εκεί και ως δια μαγείας λύθηκαν όλες μου οι απορίες. . . Μια επεξήγηση, λίγο μπλα-μπλα, καμιά θεωρία;;; Πραγματικά αν μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει,θα το εκτιμούσα πολύ.

Unknown είπε...

Ρε να πάρει τώρα σας βάρεσε η δίψα για την γνώση???
Αυτό το παλικάρι με το πεταχτό μαλλάκι, ο Αλβέρτος μωρέ είπε κάποτε την θεωρία της σχετικότητας σύμφωνα με την οποία αν κινήσε με την ταχύτητα του φωτός τότε η μάζα σου ισούται με ενέργεια που υπολογίζεται από τον τύπο παραπάνω. Όπου c η ταχύτητα του φωτός
m η μάζα αυτού που κινήται με ταχύτητα c

και Ε η ενέργεια με την οποία θα ισούται.

Και αφού σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η ενέργεια ψάξε και για την θεωρία του αιθέρα, σύμφωνα με κάποιους επιστήμονες και όχι τσαρλατάνους της tv όλοι κινούμαστε μέσα σε μια ρευστή ενέργεια η οποία μας δίνει ζωή και όταν πεθαίνουμε επιστρέφουμε αυτήν την ενέργεια και άλλα πολλά.
Τι κάθομαι και γράφω

Unknown είπε...

Bill μπουρδέλο αλλά Α ποιότητας

Ανώνυμος είπε...

Αααα,αυτό με τη θεωρία του αιθέρα με άρεσε πολύ!

Δεν με βάρεσε ξαφνικά η δίψα για γνώση,ούτε οι διάφοροι επιστημονικοί τύποι με αποσχολούν ιδιαίτερα,απλά ξεκίνησα να διαβάζω ένα βιβλίο για τις προηγούμενες ζωές και την αναδρομική ύπνωση και σκέφτηκα ότι η ψυχή μπορεί να σχετίζεται με την ενέργεια.Αν όλα δηλαδή ξεκινούν και τελειώνουν σε ενέργεια,γιατί και η ψυχή να μην είναι ενέργεια,η οποία ανά κάποια χρονικά διαστήματα αποκτά υπόσταση με διαφορετικά σώματα κάθε φορά;

Μου φαίνεται λογική διαδικασία.Και με την ίδια λογική,θα μπορούσαμε να πούμε ότι και ο θεός ουσιαστικά αποτελεί μια άγνωστη μορφή ενέργειες που κρατάει το σύμπαν συγκροτημένο.

Τι λέτε να ήσασταν στις πορηγούμενες ζωές σας;;;;

χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

Ανώνυμος είπε...

Το βιβλίο ο κόσμος της Σοφίας το έχεις διαβάσει?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα ήμουν αυτοκίνητο και εσύ τα εξωγήινα των x-files.

alekos είπε...

Σύμφωνα με τον blogger είμαι τα εξής
# Ζώδιο: Λέων
# Ζωδιακό Έτος: Βόδι
Άραγε τι να ήμουν σε μια προηγούμενη ζωή,
δεν μπορώ να καταλάβω πως είμαι ταυτόχρονα ο θύτης και το θύμα όπως και να έχει τώρα πάω να βοσκήσω και μετά να σκίσω την γάτα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε,
Όχι δεν τον έχω διαβάσει τον Κόσμο της Σοφίας, αν έχω διαβάσει τις θεωρίες αρκετών από τους φιλοσόφους που αναφέρονται μέσα στο βιλίο. Γιατί ρωτάς;

Από τις απαντήσεις των άλλων 2 συμπεραίνω ότι δεν πιστεύετε σε προηγούμενες - επόμενες ζωές (όχι που θα πίστευες Γιώργο).Εσείς χάνετε!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι συμπεραίνω ότι ο Αλέκος μάλλον είναι μια πολύ διχασμένη προσωπικότητα!