Σάββατο 23 Ιουνίου 2007

Δεν ξέρετε τι να φορέσετε στην παραλία? ΙΔΟΥ!

Καθώς βρισκόμαστε στην καλοκαιρινή περίοδο και η ζέστη χτυπάει κόκκινο όλος ο κόσμος έχει ξεχυθεί στις θάλασσες. Το σημερινό λοιπόν post αναφέρεται στις φυσιογνωμίες που θα δούμε μπροστά μας στην παραλία να ξεπροβάλλουν ως άλλες Αφροδίτες μέσα από τα θαλασσινά νερά… Όπως καταλαβαίνετε το post αφορά κυρίως τον ανδρικό πληθυσμό, αλλά δεν θα ήταν κακό και οι κυρίες να ακολουθήσουν ορισμένες στιλιστικές προτάσεις.

Αρχικά να τονίσω πως τα μαγιό του 2007 είναι πιο σέξυ και πιο μικροσκοπικά από κάθε άλλη φορά.














Οι φετινές τάσεις επιτρέπουν τον συνδυασμό των χρωμάτων όσο τολμηροί και αν φαίνονται εκ πρώτης όψεως…

Βέβαια μπορούμε να πάμε σε κάτι αρκετά πιο τολμηρό και προχωρημένο που σίγουρα θα σας φέρει στο επίκεντρο, αναφερόμενος στις γυναίκες αναγνώστριες... Αναφορικά μόνο οι παρακάτω φωτό είναι από Brazil...

Όπως είδαμε, η μόδα των γυναικείων μαγιό φέτος εμφανίζει έντονες επιρροές από τα χαρούμενα μοτίβα και τα χρώματα των 60s. Μεγάλα, πολύχρωμα πουά, floral μοτίβα και λαμπερά χρώματα, σε όλες σχεδόν τις αποχρώσεις του ροζ, του κοραλλί, αλλά και του πιο ”σοβαρού” μπορντό, μονοπώλησαν σχεδόν τις καλοκαιρινές πασαρέλες.

Προσωπικά τα ολόσωμα μαγιό με αφήνουν παγερά αδιάφορο οπότε δεν θα κάνω καμμιά αναφορά στο συγκεκριμένο είδος. Ελπίζω να βοήθησα στις επιλογές για το καλοκαίρι του 2007 και να έβγαλα πολλές γυναίκες από το αδιέξοδο και πολυέξοδο συνάμα χόμπυ του shopping therapy... Bέβαια από την άλλη μην γελιόμαστε (αναφέρομαι τώρα στους άνδρες) μιας και στις παραλίες που συνήθως επιλέγουμε για τις βουτιές μας μόνο τέτοιες εικόνες δεν βλέπουμε παρά τις κλασσικές θείες-φάλαινες με τα μωρά να κλαίνε, αλλά και τις κοπελιές άκρα συντηριτικές φοβούμενες την επίδειξη της κυτταρίτιδάς τους που με τόσο κόπο απέκτησαν τον χειμώνα!!! Να είναι καλά και οι τουρίστριες που βλέπουμε και κάνα topless!!!




VS





Θα βιαστείτε ίσως να με χαρακτηρίσετε κυνικό και ρηχό αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι οι άνδρες έτσι σκέφτονται...
ΆΝΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΜΠΑΝΙΑ!!!

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ω, ναι!! Και πάλι εγώ!! Και είμαι και το πρώτο σχόλιο!! Βέβαια, αυτή τη φορά δε θα σχολιάσω το συγκεκριμένο θέμα! (Τουλάχιστον, όχι τώρα, γιατί δεν έχω όρεξη)

Απλά βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο σε δύο μάλιστα σελίδες, και θυμήθηκα τον πολυαγαπημένο μου Γκέκα και τον αλήστου μνήμης καβγά που είχαμε ρίξει σε εκείνο το thread που είχες ανοίξει για τους Έλληνες.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=620850

http://stocks.pathfinder.gr/news/120882.html

Είναι που εμείς οι Φραπέλληνες δε ζούμε για να δουλεύουμε σαν τους υπόλοιπους μαλάκες Ευρωπαίους και Αμερικάνους!!! Μπράβο μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα μείνω λίγο στο θέμα ....

Καταρχήν μπράβο σου έπεσες αρκετά μέσα στις τάσεις του καλοκαιρινού μαγιώ αν και μπορώ να σου στείλω ολόσωμα (φωτογραφίες) που είναι εξίσου sexy με τα μαγιώ που έβαλες (αν και ομολογουμένως ούτε εγώ τρελαίνομαι για αυτά μιας και μαυρίζεις ηλίθια).
Επίσης τρέχα καλύτερα εσύ να βρεις κανένα μαγιώ πρώτα μπας και καταφέρεις να πατήσεις παραλία και μετά κάνε μαθήματα styling στις θήλεις του blog οι οποίες έχουν σίγουρα να διαλέξουν μεταξύ 2 (το χουμε και πάθος τρομάρα μας). Έχουμε 40C κι εσύ δεν έχεις κάνει ακόμα ντου!Τστστστστσ
Και δεν κατάλαβα δηλαδή τι μομφή ήταν αυτή για τις Ελληνίδες το συντηριτισμό και την κυτταρίτιδα. Σχετικά με αυτό έχω να πω τα εξής
1.Μάλλον πας στις λάθος παραλίες.Συνήθως σε μια παραλία βλέπεις όοολες τις κατηγορίες.Και τη θείτσα και την topless και την συντηρητική κλπκλπ.
2.Συνήθως πάλι (αλλά τελικά ίσως παίζει κ αυτό) πηγαίνουμε στη θάλασσα για να κάνουμε μπάνιο και όχι για να κάνουμε πασαρέλα. Οπότε αν δε θες να την κάνεις την πασαρέλα δε χρειάζεται να τα πετάξεις όλα για να τη βρίσκει ο διπλανός λουόμενος! Αν πάλι πας στην παραλία για να βρεις γκόμενο τότε βγες και με ένα κορδόνι!
3. Λες για την κυτταρίτιδα η οποία μαστίζει κυριολεκτικά τη μέση Ελληνίδα τη στιγμή που εσείς ξέρετε την ύπαρξή της μόνο από φωτογραφίες! Ξέρεις πόσο εύκολο είναι να σου χτυπήσει την πόρτα? Και πόσο δύσκολο να ξεκουμπιστεί? Χθες παρατηρούσα μια παρέα από κοπέλες οι οποίες παρότι είχαν πολύ ωραία σώματα είχαν κυταρίτιδα. Όπως καταλαβαίνεις δεν έχει να κάνει με συνήθειες και "κόπους" του χειμώνα αλλά με πολλές συνισταμένες του Ελληνικού τρόπου ζωής. Οπότε καλύτερα να μην φορέσεις το G string αν δεν έχεις τις Βραζιλιάνικες αναλογίες παρά να περπατάς και να γελάνε γύρω σου.
4.Έχετε το χάρισμα (και μιλάω για τους άντρες τώρα) να μην έχετε να αντιμετωπίσετε την ίδια κριτική! Μπορει δηλαδή κάλλιστα να βγει κάποιος με την κοιλίτσα του, με τα παραπάνω κιλά του με την τρίχα στην πλάτη ακόμα ακόμα (τη στιγμή που εμείς τραβιόμαστε ολικώς για να βγάλουμε το κορμί μας σε κοινή θέα) και ακόμα κι έτσι αν έχει να αντισταθμίσει το παρουσιαστικό αυτό με ένα γοητευτικό πρόσωπο, λίγο πετυχημένο χιούμορ, για κάποιες λίγο παραπάνω πράσινο στο πορτόφολι του να θεωρηθεί καλός,γλυκούλης,μέχρι και κούκλος!! Μου φαίνεται πρέπει να ανεβάσουμε κι εμείς τον πήχη αφού το παιχνίδι παίζεται με τόσο αυστηρούς κανόνες
5. Εσείς γιατί δε τα πετάτε αντίστοιχα να χαιρόμαστε και να σας μπανίζουμε όπως εσείς? Θα χε πολύ πλάκα να έρθετε αντιμέτωποι με τα σχόλια μας κι εσείς. Πραγματικά τη μέρα που θα βγεις κι εσύ τσιτσίδι στην παραλία θα βγω κι εγώ topless και θα σου ζητήσω και συγγνώμη για την απολυτοσύνη μου!!

Επίσης λόγω προηγούμενης κακής εμπειρίας να δηλώσω και πάλι υπεύθυνα ότι δεν έχω κακές προθέσεις δεν κάνω μομφές για τον Bill και δεν τα πιστεύω αυτά που λέω σε τέτοιο βαθμό ώστε κανείς να μην μπορεί να με πείσει για το αντίθετο.Don't shoot the pianist.

Ανώνυμος είπε...

Τα κατάφερα πάλι και έγραψα ένα σωρό φλυαρίες!

Billi$ είπε...

Filtate gianni,
kairo eiha na se akouso kalos ton kai pali. Alla kai esi vre aderfe toses gomenes evala sto post eidika gia ton andriko plithismo kai esi akomi gia tin douleia skeftesai...Pou mialo gia tetoia pramata me tetoiou eidous eikones!!!

Agapiti Peace,
Ontos pali ta kataferes sto na fliareis...
Apo tin alli thes na mou peis oti epeidi akomi den eiha tin eukairia na kano ena mpanaki simenei oti den eho to dikaioma na proteino kai orismena magio?Diladi o aslanis kai o kathe aslanis trehoune stis paralies kai se gamous gia na shediasoun ta analoga magio kai nifika???(Akraio paradeigma alla petihimeno)
Oson afora tin kitaritida tora min ta fortoneis "ston elliniko tropo zois" os afesi amartion. To oti stous andres den emfanizetai to analogo provlima gia auto mporeis na katigoriseis tin mitera fisi.
Gia to oti stin paralia pas gia na kaneis mpanio einai xeperasmenes idees eidika an rixeis mia matia giro sou ekei pou tha pas gia mpanio kai tha katalaveis ti ennoo.
Telos to na vgo ego tsitsidos gia mpanio den isoutai pistevo me to na vgeis esi topless alla kai esi mia apo ta idia... Alloste oi andres panta topless kanoume!

Ανώνυμος είπε...

Bill,

Το ζήτημα με το μαγιώ σου το είπα καθαρά χάριν αστεϊσμού. Αλλά κι εσύ ρε παιδί μου δε σε καταλαβαίνω με τέτοια ζέστη δε σε τρώει να πας στη θάλασσα? Τώρα για την έλλειψη της κυτταρίτιδας στους άνδρες όντως μόνο την άδικη τη φύση μπορώ να κατηγορήσω αλλά δύστυχώς δεν μπορώ να κινηθώ νομικά...
Τώρα το σχόλιό μου σχετικά με τη γυναικεία κυτταρίτιδα δεν αποσκοπούσε στην "άφεση των αμαρτιών μου" αλλά πραγματικά η εμφάνισή της είναι κατάλοιπο (συν τοις άλλοις) των συνηθειών της μεσογειακής διατροφής και πολλών παραγόντων της καθημερινότητας (Γι'αυτό οι Ελληνίδες έχου ννα αντιμετωπίσουν πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα).
Τώρα σχετικά με το λόγο που πηγαίνει ο κόσμος στις παραλίες συγγνώμη αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι πάει προτίστως για να δροσιστεί και δευτερευόντως για να βρει γκόμενο/α. Σίγουρα κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές προτεραιότητες αλλά δε νομίζω ότι η άποξή μου είναι ξεπερασμένη.
Τέλος το σχόλιο μου σχετικά με το topless έγινε επίσης με μια δόση υπερβολής χάριν αστεϊσμού. ΝΑι όντως κυκλοφορείτε topless αλλά δεν εκτίθεστε με αυτό...ενώ αντίθετα ....


Συγγνώμη για τις φλυαρίες!
PEACE

Billi$ είπε...

Agapiti Peace,

Katanoo apolita pote milas harin asteismou opote den hreiazetai na to anafereis. Kai sigoura stin paralia pas gia na kaneis mpanio alla tautohrona sindiazeis kai perisotera pramata...

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε,χτες δε βγήκες για να διαβάσεις βάσεις δεδομένων ή για να γράψεις στο blog;
Anyway...
Ρε peace,πολλά γράφεις,έχει και ζέστη,βαρέθηκα να τα διαβάσω...
Bill,καλές οι φωτογραφίες αλλά πάμε να τα δούμε κι από κοντά...
Φαντάσου,μέχρι κι εγώ λέω να πάμε θάλασσα...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΥΣΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ? ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΛΥΣΙΑ!
ΤΕΟ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ...ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΓΓΑΝΑ...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΙΡΗΝΗ!ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΟ/Α...!

alekos είπε...

Μόλις γύρισα από ένα κολασμένο σαββατοκύριακο στην Κατερίνη και η παραλία ήταν εξαιρετική από όλες τις απόψεις.

Τώρα για τα μαγιό δεν έχω να πω πολλά αφού με κάλυψε πλήρως ο φίλτατος μπιλ.

Όσον αφορά τα σχόλια της παρέας να πω τα εξής:

Μάλλον είμαι ο μόνος άνθρωπος που δεν έχω καταλάβει ακόμα το τι εστι κυτταρίτιδα, οπότε το βουλώνω στο θέμα.

Δεύτερον παραθέτω από Peace
Μπορεί δηλαδή κάλλιστα να βγει κάποιος με την κοιλίτσα του, με τα παραπάνω κιλά του με την τρίχα στην πλάτη ακόμα ακόμα

μαγκιά του κοπέλα μου, βλέπεις στην εποχή που ζούμε είναι μαγκιά πλέον να αισθάνεται κάποιος άνετα με το σώμα του και λίγα τα λόγια για τις τρίχες. Για καμία χαζογκόμενα δεν θα έκοβα τρίχα.

Εσείς γιατί δε τα πετάτε αντίστοιχα να χαιρόμαστε και να σας μπανίζουμε όπως εσείς?

Ε αν βγάλουμε και άλλα μάλλον θα μας πάνε μέσα για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Α και για τέλος δεν μπορώ να καταλάβω την μαλακία που έχει χτυπήσει πολλούς συνανθρώπους μας που πάνε στην παραλία αράζουν στην ξαπλώστρα αμολάν τα κάλλη τους και δεν μπαίνουν στο νερό. Α ρε ακόμα και το μπανάκι στην θάλασσα κατάντησε μια κοινωνικό γεγονός

ελεος

Ανώνυμος είπε...

@Aleko:

An ksanadiavaseis tin apantisi mou tha katalaveis oti panw katw stin idia vasi kinoumaste!To thewrw megalo pragma na aisthanetai kapoios aneta me ton eauto tou kai na min komplarei kai me ton aera auto na kerdizei ton kosmo.I enstasi mou einai giati na prepei na pernas apo mia poliplithi kritiki epitropi praktika (ontas kopela) otan pas ki esi na kaneis to mpanaki sou? De lew einai wraio na niwtheis oti se prosexoun alla iparxei ki ena orio! An mi ti allo stin pleionotita tous oi kopeles den kathontai me tosi adiakrisia na sxoliasoun ta prosonta i genika to swma enos antra. Opote paratireitai to fainomeno gia enan antra sinithws na einai magkia na epidiknyei ta kalli tou xwris na kaigetai gia tixon ateleies omws oi gynaikes na krinontai asxima gi auto (gi auto kai eksefrasa tin enantiwsi mou sto simeio pou elege o Bill gia tin kittaritida kai tous kopous tou xeimwna an kai pisteuw to elege me kwmiko yfos ki oxi gia na thiksei kanenan).
Oso gia to allo...ti na pw prepei na katigorisw pali tin adiki ti fysi!!!
(Veltiwnomai grafw olo kai mikroteres apantiseis!)

Ανώνυμος είπε...

Καταλάθος βρέθηκα σε αυτό το blog και είχε ένα θέμα που με πονούσε!Ξεσκίζομαι στο γυμναστήριο να κάνω πιλάτες για να μπορεί ο εκάστοτε άντρας να χαίρεται τα κάλη μου!Και δηλαδή δεν το κατάλαβα κύριε αλέκο γιατί εσύ δεν θα έβγαζες καμία τρίχα στην πλάτη σου?Θα ήθελες η κοπέλα σου να έχει μουστάκι ή τρίχες στο πηγούνι ή ακόμα τρίχες στην πλάτη;Για να μην μιλήσω τα συνηθισμένα (μπικίνι και πόδια)!Τι να πώ;Εγώ πάντως λυπάμαι την κοπελιά σου!Πραγματικά είναι αηδία!Να θέλει να σε αγκαλιάσει και μαζι σου να αγκαλιάζει ένα στρώμα απο τρίχες!Έλεος δηλαδή,πόσο κόπανος και εγωιστής μπορεί να είσαι;Τέλος επειδή πιθανότατα δεν θα ξαναβραθώ σε αυτό το blog καλά μπάνια σε όλους;

Ανώνυμος είπε...

1)Καθένας θα ήθελε να τον προσέχουν είτε στην παραλία, είτε στο λεωφορείο, είτε στο δρόμο.Επειδή όμως η καλή εμφάνιση θέλει μεγάλο κόπο και πολλοί δεν προσπαθούν συνήθως ισχύει πως όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

2)Εγώ για τη Ζιζέλ (και όχι μόνο)θα έκοβα όποια τρίχα εκείνη ήθελε.

3)Μαρία συνέχισε την προσπάθεια.Ομορφαίνεις (φαντάζομαι) τη ζωή μας.Ελπίζω να σε πετύχω σε κάποια παραλία.Δε χρειάζεται να τα χώνεις τόσο πολύ όμως.Το τηλέφωνο μου είναι 6969696969.

5)Βασίλη χάθηκε να βάλεις καμία φωτογραφία ακόμα?

Υ.Γ. Γιάννη εσύ ότι θυμάσαι χαίρεσαι.Μέχρι να πεθάνεις(χτύπα ξύλο, ποιος θα μας διασκεδάζει μετα?) τα ίδια πράγματα θα λες.Αφού δεν έχεις καταλάβει το θέμα της δουλειάς, μην το ζορίζεις βρε πουλάκι μου.

alekos είπε...

Καλά το ότι είμαι κόπανος το γνωρίζω αλλά δεν θα προχωρήσω σε χαρακτηρισμούς. Αλλά δεν κρατιέμαι θα το πω κοίτα εδώ μάθαμε και πιλάτες

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν,Φωτείκα,εγώ ήθελα να πάω για μπάνιο την Κυριακή,αλλά κάποια παιδιά αποφάσισαν να μη μου πουν τίποτα...Sorry που δε θέλω θάλασσα όποτε θες εσύ,δε θα το ξανακάνω...

Όσο για τα υπόλοιπα,λοιπόν:

Μαρία,καλά κάνεις και κάνεις όλα όσα είπες,είμαι υπέρ αυτού,αλλά επειδή τα κάνεις εσύ δεν υποχρεώνεις κανέναν άλλο να κάνει ότι εσύ θέλεις...Πώς την είδες;

Γκέκα,πάλι σε internet cafe είσαι εσύ;;;

Unknown είπε...

Μαρία σε θέλωωω!!!!

Billi$ είπε...

"Maria ase ton taso kai ela sto picasso..."

To parapano sholio tha to katalavoun elahistoi opote min mpeite ston kopo na rotisete parapano pragmata...

Ανώνυμος είπε...

Bill, τί εννοείς άσε τον Τάσο και έλα στο πικάσο;;;;Δεν καταλαβαίνω...
???;;;???;;;

Ανώνυμος είπε...

Gnwsti i maria kale??
Diavasa 5 sxolia gia ti maria!!!!
Egw den paw gymnastirio, exw kytaritida, to bikini mu einai terastio, apotrixwsi kanw otan to thymithw kai parola ayta eimai kala!!!!

Ανώνυμος είπε...

Epeidi exeis photo apo Brazilia:
Statistika exei tis perissoteres plastikes sta opisthia ton xrono...
Etsi apla gia na ksereis bill an ayto poy pianeis i' vlepeis einai dwro theou i' dwro plastikou!!!

Ανώνυμος είπε...

Α, Χριστίνα έτσι είναι αυτά...
Δεν ερχόμαστε θάλασσα και μετά ρωτάμε να μάθουμε...
Μην της πει κανένας για τη Μαρία...

Ανώνυμος είπε...

Όποιος κακό για τη Μαρία πει, να μη του ξανασηκωθεί.

Ανώνυμος είπε...

Και'γω το γυμναστήριο βαριέμαι μόνο που το σκέφτομαι και γενικά έχω παρατήσει κάθε ενασχόληση με την γυμναστική από το λύκειο.Μόνο λίγο τη διατροφή μου προσπαθώ να προσέξω λίγο,αλλά και πάλι μου είναι αδύνατον να αντισταθώ σε οτιδήποτε γλυκό,ιδίως αν σχετίζεται με σοκολάτα.

Και πάραυτα και το μπικίνι μου θα το βάλω και στην παραλία θα βολτάρω και κανένα κόμπλεξ δεν θα έχω για το σώμα και την κυτταρίτιδά μου.

Σε όποιον αρέσουμε,αλλιώς δεν θα μπορέσουμε. . .

alekos είπε...

Ετσι ετσι

Ανώνυμος είπε...

San den drepeste pou stenaxwrisate ti maria kai den tha ksanabei!!!!!!
.....................................
Bill na vgaleis ton aleko ektos blog!
.....................................
kai meta apo ayto na pate olos o andrikos plithismos pou sxoliase gia apotrixwsi ws endeiksi metamelias!!
.....................................

Ανώνυμος είπε...

ESy Istioploiko giati den tha rtheis file theodwre????????????????????????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

Χριστίνα η άκυρη.

alekos είπε...

Μπανάρω τον ευατό μου για αυτό το ποστ από δω και πέρα.

Παω για πιλάτες μπας και σρτώσει το κωλαράκι μου για να βγω στην παραλία

LOL

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕ φιλενάδα!!!...Στείλε μου ρε συ με μέιλ καμιά φωτο σου να σε δω ξανθομαλλούσα!!!Έχω τρελή περιέργεια.

Ανώνυμος είπε...

Ιστιοπλοϊκό δεν έρχομαι γιατί δεν μπορώ τις ξανθιές ρε συ Χριστίίίίίίνα........

LOL

Α,έκανα αποτρίχωση στα μούτρα!!!

LOL^2

Billi$ είπε...

Empros loipon oloi mazi sto dromo pou haraxe o theodor!!! Oloi gia tin apotrihosi. Mazi mporoume...

Ανώνυμος είπε...

Για ένα μούτρο δημιουργικό, για ένα μούτρο που κοιτάει το μέλλον στα μάτια, για το μούτρο του αύριο.Υπάρχουν καλύτερα μούτρα και τα θέλουμε.

Ανώνυμος είπε...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει αυτός;;;

Όποιος γνωρίζει μια μετάφραση παρακαλώ γιατί είμαι περίεργη να μάθω.Bill και επισήμως πλέον το blog σου έγινε global!Ε ρε τι κάνει μια φωτογραφία με μπικίνι!Αν βάλεις και γυμνό θα κάνει το γύρω του κόσμου :P

Αλλά τι λέει;

alekos είπε...

Αφού πήρα άδεια από τον εαυτό μου ξαναγράφω στο ποστ για το κοινό καλό.
Η μετάφραση είναι:
Oi, I found yours blog for google tá well interesting I liked this post. When to give gives passed for mine blog, is on personalized t-shirts, shows step by step as to create a well personalized t-shirt way. Until more.

Ανώνυμος είπε...

Grapse kanena allo arthro kale.............
Bainw ki olo to idio!!!!
Baremara pou xei pesei..............................




PS: Nemesis den borw me photos!Ase pou to live einai panta kalytero!!!
:-p