Τετάρτη 23 Μαΐου 2007

Μεγαλώνει, μεγαλώνει γερά παιδιά...

Σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για έναν από τους τελευταίους χώρους που παραμένει καθαρά αντρική υπόθεση, έστω και αν σε κάποιο βαθμό έχει διεισδύσει και εδώ η γυναικεία παρουσία. Πρόκειται για τις τσόντες. Ναι ναι καλά ακούσατε (διαβάσατε μάλλον…)! Για αυτά τα δημιουργήματα της έβδομης τέχνης, που θα μπορούσαν άνετα να χαρακτηριστούν και τέχνη από μόνες τους. Είναι εκείνες οι ταινίες που μας έχουν κρατήσει συντροφιά τα κρύα βράδια του χειμώνα, της άνοιξης, του καλοκαιριού, του φθινοπώρου, του Ιανουαρίου, του Φεβρουαρίου, της Δευτέρας, της Τρίτης κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ… Και θα έρθω τώρα στο λόγο της δημοσίευσης του post. Η τραγική ειρωνεία όταν ακούς από διάφορες γυναίκες αλλά ακόμη χειρότερα από άνδρες, να λένε ότι αυτά είναι άθλια και κακόγουστα πράγματα που δυσφημίζουν το ανθρώπινο είδος και πως όποιος τα βλέπει είναι πορνοδιαστροφικός με ψυχολογικά προβλήματα και κόμπλεξ κατωτερότητας και άλλα πολλά!

Αρχικά να παραθέσω το δεδομένο πως η βιομηχανία της παραγωγής ταινιών πορνό, είναι από τις πιο κερδοφόρες και συγκαταλέγεται μαζί με αυτήν της παρασκευής όπλων στις πιο πλούσιες! Γιατί όμως συμβαίνει αυτό? Όπως γνωρίζουμε όλοι μας ο άνθρωπος από την φύση του μπορεί να δράσει σε ορισμένες περιπτώσεις όπως και ένα ζώο. Παρακινούμενος από τα ένστικτά του και τις ορμές του. Σε αυτή την περίπτωση είναι η σεξουαλική του ορμή αυτή που παίρνει τα ηνία και κατευθύνει το άτομο. Οπότε δεν είναι παράλογο που οι πορνοπαραγωγοί παγκοσμίως βγάζουν αρκετά λεφτά. Ακόμη να πω πως και εδώ υπάρχουν τα ανάλογα βραβεία, κάτι σαν τα όσκαρ, και πως οι πρωταγωνίστριες κυρίως έχουν αρκετά υψηλά κασέ!!! Και για να μην ακούσω κάτι για γυναικεία εκμετάλλευση απλά να αναφέρω πως αυτός είναι ο μόνος επαγγελματικός χώρος στον οποίο οι γυναίκες εργαζόμενες αμείβονται ως και 200% περισσότερο από τους άνδρες συναδέλφους τους. Και μετά μου λέτε για ισότητα στον χώρο εργασίας…

Η αποστροφή βέβαια που νιώθουν ορισμένες γυναίκες απέναντι στο πορνό κατά την γνώμη μου είναι παράλογη και ανούσια. Δεν ξέρω αν τα θεωρούν προσβολή προς το γυναικείο φύλο μιας και όπως ανέφερα και παραπάνω μόνο προσβολή δεν είναι οι αμοιβές! Δεν ξέρω τώρα όμως για τις γυναίκες που μαθαίνουν ότι ο σύντροφός τους βλέπει τσόντες, αν νιώθουν πως είναι υποκατάστατο της σεξουαλικής τους ζωής ή αν νιώθουν να απειλούνται από αυτές. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι δυνατό μιας και ποιος άντρας θα άφηνε το live για να βάλει να δει την μαγνητοσκόπηση! Άλλωστε μπορεί ο σύντροφός τους να μάθει και καμία νέα τεχνική και στάση που ίσως να μετατρέψει την σεξουαλική τους ζωή από ανιαρή σε ζωηρή και ενδιαφέρουσα. Άλλωστε σε ορισμένες περιπτώσεις η τσόντα χρησιμοποιείται ως μέρος των προκαταρκτικών. Τώρα αν θα δεχτεί να κάνει ορισμένα πράγματα που γίνονται σε τσόντες αυτό είναι άλλο θέμα…

Τώρα περνάω στο άλλο τραγικό που προείπα και στον πρόλογο. Τους άνδρες που ακούς να έχουν τις ίδιες απόψεις με αυτή την μερίδα των γυναικών!!! Πραγματικά είναι για γέλια εκτός και αν δεν πρόκειται και για τόσο φανατικούς άνδρες, οπότε αυτό είναι άλλο θέμα. Αν και για αυτούς υπάρχουν να δουν. Υπάρχουν για όλα τα γούστα (δεν μιλάω για τις παράνομες…) και με όλα τα θέματα. Ότι να βάλει ο νους σου θα το βρεις σε τσόντα δεν γίνεται! Μετά το σύντομο διάλλειμα επανέρχομαι. 1ον Δεν υπάρχει άνδρας σε αυτό τον πλανήτη που να μην έχει δει τσόντα και 2ον αν σας πει ο σύντροφός σας, αναφέρομαι στις γυναίκες, ότι δεν βλέπει τσόντες ε είναι μεγάλος ψεύτης!!! Είναι ντροπή δηλαδή να βλέπουμε τσόντες? Απλά δεν είναι κάτι που θα το διαφημίζουμε και με καμάρι και έπαρση, αλλά μεταξύ ανδρών είναι γνωστό και αποδεκτό. Και στο κάτω κάτω σιγά μην δώσουμε και αναφορά για αυτά που βλέπουμε. Μεγάλα παιδιά είμαστε και δεν πρόκειται να παρασυρθούμε.

Κλείνοντας να πω μόνο πως οι τσόντες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν για χρόνια και ζαμάνια ακόμη. Θα αποτελούν την βάση για τον ανδρικό πληθυσμό τουλάχιστον, θα μας δίνουν το χέρι όταν θα κάνουμε τα πρώτα μας βήματα και θα συνεχίσουν να μας κρατάν συντροφιά σε όλη την ζωή μας. Άλλωστε συμβάλλουν και στην διαιώνιση του ανθρώπινου είδους!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χε χε!Ειρωνία?Η καθαρά "αντρική υπόθεση" να ξεκινάει με γυναικείο σχόλιο. Ένα είναι σίγουρο...ΠΕριμένω πολύ σχόλιο σε αυτό το άρθρο και φαντάζομαι και την κυρίαρχη κόντρα...
Λοιπόν.Αυτή τη φορά θα δηλώσω πρώτα τη θέση μου πάνω στο ζήτημα και μετά θα σχολιάσω τα σημεία που θέλω.
Δεν έχω τίποτα εναντίον της τσόντας. Το δηλώνω από νωρίς γιατί φίλτατε Bill φάνηκες αρκετά "θιγμένος" από την αποστροφή των γυναικών προς τις τσόντες.
1.
"Και για να μην ακούσω κάτι για γυναικεία εκμετάλλευση απλά να αναφέρω πως αυτός είναι ο μόνος επαγγελματικός χώρος στον οποίο οι γυναίκες εργαζόμενες αμείβονται ως και 200% περισσότερο από τους άνδρες συναδέλφους τους."

Εχμμμ...Bill έχεις παρατηρήσει τους άνδρες και τις γυναίκες στις τσόντες? Εντάξει είμαι σίγουρη ότι δε σε ενδιαφέρει να κοιτάξεις τους άνδρες αλλά μιλάμε για τη μεγαλύτερη αδικία. Οι γυναίκες είναι στο χαμό κουκλάρες με σωματάρα και ίσως και ωραίο πρόσωπο και οι άνδρες όταν δεν είναι γέροι,χοντροί ή κακόμορφοι έιναι σφήχτουλες με τη μούρη του Ραν Ταν Πλαν. 300% πάνω θα πρεπε να είναι οι αμοιβές για τις γυναίκες!Αν δεν ήταν έτσι οι αμοιβές δε νομίζω να κάθονταν να τις.... η Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάντημα. Θέλει κίνητρο εκτός αν μιλάμε για νυμφομανείς οπότε δε χρειάζεται.

2."Η αποστροφή βέβαια που νιώθουν ορισμένες γυναίκες απέναντι στο πορνό κατά την γνώμη μου είναι παράλογη και ανούσια"

Όπα!Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Μπορώ να αποδώσω τα δίκαια στις γυναίκες που νιώθουν αποστροφή απέναντι στο συγκεκριμένο είδος 7ης τέχνης. Γενικά οι γυναίκες τείνουν να είναι πιο ευαίσθητες από τους άντρες στο θέμα του sex. Φταίνε οι ορμόνες φταίει το ότι ουσιαστικά είναι στη θέση του "υποδοχέα" και όπως σε ένα σπίτι δεν πας χωρίς να πας ένα λουλούδι,ένα κατι τις τέλος πάντων, έτσι πολλές φορές οι γυναίκες δεν δέχονται όλη αυτή την "ωμότητα" με την οποία παρουσιάζεται η πράξη στις τσόντες. Το φαντάζομαι ότι ακούγεται εξωγήινο αυτό στα αυτιά μερικών αλλά όπως όοοοολα σε αυτή τη ζωή είναι λογικό κι αυτό να ταιριάζει σε κάποιους και σε άλλους όχι.Δε σημαίνει ούτε ότι οι μεν έχουν σεξουαλικές διαστροφές (κατά κανόνα) ούτε ότι οι δε είναι ανέραστοι παράλογοι και δε συμμαζεύεται.
Επίσης να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό. Άλλο να σου αρέσει να βλέπεις τσόντες και άλλο να καυχιέσαι γι αυτό λες και έκανες καμία σπουδαία ανακάλυψη! Δεν είναι και σημαία να την ανεμίζουμε και να την δείχνουμε παντού. Αυτό είναι γελοίο κατ'εμέ και δεν έχει και νόημα.Τι να σου πει δηλαδή ο άλλος "Μπράβο παλικάρι μου keep rolling?"
Επίσης να σημειώσω ότι αν μια κοπέλα παραδεχτεί (αλλάζουμε επίπεδο)ότι της αρέσει να βλέπει τσόντες θα την κοιτάξουν πολλοί λες και είπε ότι έχει 3 στήθη. Γιατί η κοπέλα έχει πρόβλημα, είναι τσούλα, είναι ανώμαλη ή στην καλύτερη αργόσχολη, ενώ ο άντρας είναι φυσιολογικός και μπράβο του κιόλας που έχει ένα δίσκο full με τσόντες. Αν μου βρείτε τη λογική αυτών των ατόμων σας βγάζω το καπέλο.
Βάσει του προηγούμενου λοιπόν μπορείς να καταλάβεις κι όλας Bill γιατί πιστεύετε ότι οι τσόντες δεν έχουν γυναικείο κοινό. Γιατί δεν το διαλαλούν ίσως???
3.
" Δεν ξέρω τώρα όμως για τις γυναίκες που μαθαίνουν ότι ο σύντροφός τους βλέπει τσόντες, αν νιώθουν πως είναι υποκατάστατο της σεξουαλικής τους ζωής ή αν νιώθουν να απειλούνται από αυτές"

Δεν είναι λογικό να σκεφτεί ούτε ο ένας ούτε ο άλλος ότι απειλείται από μια ταινία. Κυρίως για το λόγο που ανέφερες κι εσύ. Αν αρχίσει όμως ο άλλος τις συγκρίσεις και το "Αχ αγάπη μου να είχες τα β.... της" ή "Αυτή κάνει αυτό εσύ γιατί δεν φέρνεις και τη φίλη σου να γυρίσουμε τη δική μας" ή για γυναίκες "ΑαααΤι προικισμένος που είναι αυτόοοος" και άλλα τέτοια που θίγουν ή πληγώνουν ακόμα τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου τότε πρόβλημα έχει αυτός που κάνει τις συγκρίσεις. Ή μάλλον όχι. Πρόβλημα έχει η σχέση αυτή που δεν περιλαμβάνει σεβασμό στη βάση της (και δε μιλάω για τις περιπτώσεις που το λέει ένας από τους δύο αστειευόμενος)
4.
"Τώρα περνάω στο άλλο τραγικό που προείπα και στον πρόλογο. Τους άνδρες που ακούς να έχουν τις ίδιες απόψεις με αυτή την μερίδα των γυναικών!!! Πραγματικά είναι για γέλια εκτός και αν δεν πρόκειται και για τόσο φανατικούς άνδρες, οπότε αυτό είναι άλλο θέμα"

Καλά ακούς τον εαυτό σου?? Τι απολυτοσύνες είναι αυτές βρε Βασίλη? Εμένα μου αρέσουν τα μακαρόνια και σε όποιον δεν αρέσουν είναι ανώμαλος? Και αφού υπάρχει τεράστια ποικιλία τσόντας για όλα τα γούστα τότε πώς τίθεται θέμα "μη φανατικότητας" στον αδρισμό αν αυτός δε βλέπει τσόντες? Ελεύθεροι άνθρωποι με ελεύθερη βούληση είμαστε και μοναδικότητα στο θέμα της αισθητικής. Επίσης το θέμα της κακής εμπειρίας δεν το χεις ποτέ σκεφτεί? Παράδειγμα :Μπορεί η πρώτη επαφή με τσόντα κάποιου να ήταν αποκρουστική και μετά να του δημιουργήθηκε αποστροφή προς το είδος (που ξέρεις μπορεί να έπεσε κατευθείαν στα βαριά με ελληνική τσόντα του 80 λέω εγώ τώρα)Ή ακόμα μπορεί να τον κάνανε τσακωτό οι γονείς του και να του μεινε άσχημα το θέμα της τσοντοπαρακολούθησης. Εντάξει ας καθήσουμε λίγο πίσω και ας χαλαρώσουμε. Δεν είναι όλα ανάμεσα στα δύο άκρα.
5.
" 2ον αν σας πει ο σύντροφός σας, αναφέρομαι στις γυναίκες, ότι δεν βλέπει τσόντες ε είναι μεγάλος ψεύτης!!!"

Χεχε σε αυτό συμφωνώ!

6.
"Άλλωστε συμβάλλουν και στην διαιώνιση του ανθρώπινου είδους!"

Επειδή αυτές καθ'αυτές δεν συμβάλλουν καθόλου στη διαιώνιση του είδους μας καλύτερα να χρησιμοποιούνται ως μέσο και όχι ως ...γκουχγκουχ...αυτοσκοπός....

Κλείνοντας να παραθέσω ένα "ρητό" By Woody Allen που διάβασα και είναι κάπως σχετικό
"What's that fuss with masturbation...After all it is making love to someone you really love"

(Ξέρω ότι μια ψυχή θα τα πάρει πολύ με το συγκεκριμένο σχόλιο του κυρίου....χιχι)

PEACE

Ανώνυμος είπε...

Α!Να δηλώσω υπεύθυνα ότι δεν πετάω σπόντα για κανέναν από όσους διαβάζουν το άρθρο αυτό και δε θεωρώ το Βασίλη απολυταρχικό.Stop.

DON'T SHOOT THE PIANIST

Ανώνυμος είπε...

pesta peace!

Ανώνυμος είπε...

"Άλλωστε συμβάλλουν και στην διαιώνιση του ανθρώπινου είδους!"

==>Bill tha borouses na mas to anlyseis ligo ayto??!!!

Ανώνυμος είπε...

Egw den egrinw tsontes ektos an o allos tis vlepeis stin arxi tis sexoualikis tou zwis gia na mathei..Mono ayto sygxwreite.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν,εγώ από την πλευρά μου θα πω πως τσόντες δεν είναι γενικά κακό να βλέπεις.Όταν όμως είσαι μέσα σε μια σχέση και συνεχίζεις να βλέπεις τσόντες αυτό σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με τη σεξουαλική ζωή μέσα στη σχέση(εκτός και αν τις εντάσσει το ζευγάρι μέσα στα προκαταρκτικά ως κάτι το διαφορετικό,οπότε it's ok).

Billi,
"1ον Δεν υπάρχει άνδρας σε αυτό τον πλανήτη που να μην έχει δει τσόντα και 2ον αν σας πει ο σύντροφός σας, αναφέρομαι στις γυναίκες, ότι δεν βλέπει τσόντες ε είναι μεγάλος ψεύτης!!! "
Συμφωνώ απόλυτα!!!Αν και στο 2ο το ότι δεν βλέπει τσόντες το παίρνω γενικά και όχι κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Peace,
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου.
"What's that fuss with masturbation...After all it is making love to someone you really love" LOL!!!

Χριστίνα,
"pesta peace!"

"Egw den egrinw tsontes ektos an o allos tis vlepeis stin arxi tis sexoualikis tou zwis gia na mathei..Mono ayto sygxwreite."

1)Τελικά είσαι υπέρ ή κατά της τσόντας;Δεν κατάλαβα...
2)Ο φίλος σου (αν έχεις μιλώντας πάντα) σου'χει πει πως έχει δει τσόντες για να μάθει;Τί ακριβώς;
Που πάει το κάθε τί;

Nick the greek

alekos είπε...

Έχω να πω πολλά επι του θέματος αλλά μετά το σαββατοκύριακο

Ανώνυμος είπε...

guess who's back...

Μπιλ, σόρρυ που δεν είχα γράψει μέχρι σήμερα. (χεχε) Είχα κάτι δουλίτσες και δεν προλάβαινα. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι δε με "τραβάει" και πολύ το θέμα.

Ξέρω ότι κατά πάσα πιθανότητα θα χαρακτηριστώ as gay as the day is long, αλλά πιστεύω πως η peace τό 'χει πιάσει το ζήτημα. Συμφωνώ με τα περισσότερα από όσα είπε, αν όχι σε όλα. Κρατάω μια πισινή, γιατί ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου πεταχτεί ο Γκέκας να σου πει "αν δε σ' αρέσουν οι τσόντες, να γυρίσεις εσύ καλύτερες" (κατά το εκπληκτικό που είχε πει παλιότερα "θαυμάζω τον Αϊνστάιν, αλλά συγχώρεσέ με που δεν ξέρω να φτιάχνω ατομική βόμβα").

Και για να προλάβω όσους θα αρχίσουν να αναρωτιούνται αν "βάζω την κάλτσα στο συρτάρι", θα πω μόνο calm down ladies, i'm all yours. :)) Προς απόδειξη αυτού να επισημάνω εδώ ότι έχω δει το "παλαμάρι του βαρκάρη Νο 2", το "χίλιες και μία πίπες" και το θρυλικό "ο Παλούκι Λουκ στην άγρια στύση".

Κλείνοντας αυτό το σχόλιο να πω ότι συμφωνώ με το Βασίλη σε αυτό που λέει ότι "Απλά δεν είναι κάτι που θα το διαφημίζουμε και με καμάρι και έπαρση". Έχεις δίκιο. Εγώ ας πούμε, δε θα έβγαζα τέτοιο πράγμα στο blog μου.

ΥΓ.
Χριστίνα μου είσαι καλά;;; (έναν καφέ μήπως θα ήθελες;) Αποφάσισε κοπελιά. Ή το ένα ή το άλλο. Δε μπορεί από τη μία να λες:

"Egw den egrinw tsontes ektos an o allos tis vlepei stin arxi tis sexoualikis tou zwis gia na mathei..Mono ayto sygxwreite."

και από την άλλη να συμφωνείς και με την peace. which side are you on, girl?

Ανώνυμος είπε...

Δώστε τσόντα στο λαό.

1)Ο ετήσιος τζίρος μόνο στην Αμερική ξεπερνά τα 52 δισ. δολάρια(με αυτά φτιάχναμε 52 γέφυρες σαν αυτή του ρίο.)

2)Η αμοιβή μιας πορνοστάρ(η χειρότερη) είναι περίπου 100$ την ώρα και δουλεύουν το λιγότερο τρεις ώρες την ημέρα για μία ταινία.Οπότε αν είσαι η Jenna Jameson την ημέρα καθαρίζεις γύρω στα 5.000$.Μήπως να αρχίσετε να το σκέφτεσται μερικές?Χριστίνα αυτό σημαίνει πως σε μία μέρα θα μπορούσες να αγοράσεις περίπου 200 τσάντες.

3)Όταν μεγαλώσω θα γίνω παραγωγός(συγχώρεσε με που δε δουλεύω τώρα γιάννη και τρώω από τα έτοιμα όπως δεν κάνεις εσύ).Το πτυχίο είναι δευτερεύον.

4)Όταν συμφωνείς γιάννη δεν έχει νόημα.Μίλα για τον "οικονομικό στραγγαλισμό" των αντρών σε αυτόν τον τομέα και άλλα τέτοια όπως μόνο εσύ ξέρεις.Φτιάξε μας τη μέρα.

Billi$ είπε...

Apla na diefkriniso pos i frasi "Άλλωστε συμβάλλουν και στην διαιώνιση του ανθρώπινου είδους!" anaferetai kathara stin terastia silogi apo tsontes pou iparhei sto diktio tis estias kai titloforite "ntokimanter... gia tin dieonisi tou eidous!"

Mono stin dieonisi den simvaloun oi tsontes me tosa "gkloup" kai "gkloup"...

alekos είπε...

Λοιπόν μετά από απαίτηση έρχεται και η δική μου απάντηση. Αρχικά μερικά εγκυκλοπαιδικά. Τσόντα σημαίνει το μπάλωμα που χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι για τα ρούχα τους όποτε εμφανίζονταν κάποια τρύπα. Υπήρξαν καιροί όπου οι πορνογραφικές ταινίες ήταν απαγορευμένες οπότε στους κινηματογράφους της εποχής κόβανε την ταινία και και μεταξύ των σκηνών βάζανε καρέ από πορνό. Ουσιαστικά οι άνθρωποι βλέπανε πορνό στην ζούλα και από εκεί βγήκε η ονομασία τσόντα. Βέβαια στους καιρούς μας η λέξη τσόντα χρησιμοποιήται και για άλλους σκοπούς. Βέβαια υπάρχουν και αναφορές που έχουν να κάνουν και με την χρήση της δακτυλήθρας αλλά να μην υπεισέλθω τώρα σε αυτό το κεφάλαιο.
Η τσόντα είναι τέχνη και ας ακούγεται γελοίο. Έχει τύχει να δω σοβαρό ντοκιμαντέρ για την όλη διαδικασία γυρίσματος μιας τσόντας και έχω μείνει άφωνος από τον επαγγελματισμό που διέπει τέτοιες παραγωγές.
Η παρακολούθηση μιας τσόντας εκτός από τον ερεθισμό μπορεί να επιφέρει και τρελό γέλιο καθώς τα σενάρια τους είναι πολλές φορές καλύτερα και από τις σημερινές μαλακίες που βλέπουμε ενώ αξέχαστοι είναι και οι τίτλοι που έχουν δοθεί σε πολλές π.χ ο πουτανικός και όσα ανέφεραν παραπάνω οι υπόλοιποι σχολιαστές.

Άλλωστε κατά βάθος η τσόντα έχει μυήσει γενιές και γενιές στα μυστικά του σεξ καθώς άλλο πράγμα η θεωρία άλλο η απεικόνιση και βέβαια άλλο η πράξη που απέχει παρασάγκας. Βασικά παρέχει μια εκπαίδευση σε θέματα που ακόμα και σήμερα θεωρούνται ταμπού στην κοινωνία μας. Μην ξεχάσω εξάπτει και την φαντασία και μπορεί να δώσει και ώθηση σε ζευγάρια που μάλλον είχαν αρχίσει να βαριούνται την ερωτική τους ζωή. Βέβαια τώρα πως γίνεται να κάνεις κάτι αεροπλανάτα δεν ξέρω δεν απαντώ.

Βέβαια σε κάποιους και κάποιες η παρακολούθηση τους προκαλεί ένα σύνδρομο κατωτερότητας καθώς συνήθως οι επαγγελματίες ηθοποιοί που συμμετέχουν είναι προικισμένοι από την φύση, οπότε μην αγχώνεστε.

Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι γυναίκες τις απεχθάνονται τόσο καθώς αν βρεθείς σε γυναικοπαρέα και πάρει το αυτί σου τα όσα συζητάνε μεταξύ τους είναι να φρικάρεις.

Τέλος πάντων οι τσόντες υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Α και τώρα που το θυμήθηκα τσόντες υπήρχαν και στην εποχή του βουβού κινηματογράφου και τα διάφορα πρόστυχα λόγια κατα την διάρκεια της συνουσίας έπεφταν με καρτέλες στο ενδιάμεσο.

Όποιος λέει οτι δεν έχει δει τσόντες στην ζωή είναι μεγάλος ψεύτης, αναφέρομαι και στις γυναίκες.

alekos είπε...

Α και όσοι ακόμα και πίσω από το προσωπείο του υπολογιστή συνεχίζουν να λένε οτι δεν είδαν ποτέ τους τσόντα είναι απλά για λύπηση.

GEORGE είπε...

δεν αναφερατε οτι οι τσοντες ευτελιζουν τον ΕΡΩΤΑ.δεν εχετε ακομα καταλαβει οτι ολα τα δεινα της ανθρωποτητας προερχονται απο αυτον τον βιολογικο εκφυλισμο,μιλατε για τσοντες λες και ειναι τοσο ασημαντο οσο να πας βολτα για καφε,αν ηταν ομως ετσι γιατι τοτε δεν κανετε οργια στο σπιτι σας??ε?ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ-ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ πραγματικα θλιβομαι γιατι αυτα επρεπε να γινονται ΔΩΡΕΑΝ και με ΑΓΑΠΗ οχι για προβολη και λεφτα.ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ!ΟΥΣΤ!στο διαολο το παπαδαριο και ολες οι ""κυριες" που το παιζουν υπερανω.μετα απορειτε που δεν υπαρχει ρομαντισμος,ουστ ρε..

GEORGE είπε...

ΟΣΟ για την κοπελα ωραια το θεσες εσυ θες το κατιτις σου για να ανοιξει ο υποδοχεας,ναι αλλα αυτο σε διαφοροποιει απο μια πορνοσταρ??εγω δε βλεπω διαφορα εκτος της αμοιβης και της αποδοσης στο κρεβατι,αν με πιανεις.

το προβλημα ειναι οτι το σεξ και η αγαπη καπου στο δρομο χωρισανε,χωρισανε οταν μπηκαν στο παιχνιδι οι οικονομικες ανισοτητες και το κερδος.μιλαμε για παγκοσμιο εκτροχιασμο.ευθυνονται το παπαδαριο,οι αυνανες,οι ψηλομυτες,και η αυταρχικη σεξουαλικη αγωγη.αιντε