Δευτέρα 19 Μαρτίου 2007

Η πρωτοτυπία μας... σκοτώνει την φαντασία!

Λένε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται οπότε στην περίπτωσή μου δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για σήμερα. Ξύπνησα νωρίς-νωρίς και μην έχοντας τι να κάνω είπα να δημοσιεύσω ένα άρθρο ακόμα στο blog. Το θέμα όμως είναι ότι ήθελα να βρω κάτι καλό που θα μας προβληματίσει όλους μας αυτή την φορά. Τελικά μετά από ώρες ταβανοθεραπείας (το γνωστό κοιτάω για ώρες το ταβάνι…) μου ήρθε η φλασιά. Θυμήθηκα για την νέα δημιουργία της Coca cola, την νέα zero (κάνουμε και λίγο διαφήμιση για την προσέλκυση χορηγών). Και στο μυαλό μου όταν ακούω την συγκεκριμένη εταιρεία μου έρχονται αυτόματα οι λέξεις παγκοσμιοποίηση και μαζοποιήση. Οπότε είπα σήμερα να ασχοληθώ με αυτό το θέμα!
Περπατώντας στο δρόμο θα παρατηρήσετε κάποια αξιοπερίεργα πράγματα. Αρχικά θα αναφερθώ σε αυτά τα θυλικά που μας κάνουν την ζωή πατίνι. Ναι στις γυναίκες αναφέρομαι. Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι θα δείτε ότι ξαφνικά η χώρα μας γέμισε με ξανθές γυναίκες με μακρύ μαλλί όπου
συνήθως συνοδεύεται και από φράντζα (στην καλύτερη θα είναι απλά με ανταύγες), λες και βρισκόμαστε σε τόπους όπως η Σουηδία ένα πράμα! Λογικό βέβαια αφού με τόσο ήλιο στην Ελλάδα το μαλλί ανοίγει το χρώμα του (ναι πως…)!!! Όσον αφορά βέβαια το ρουχισμό εκεί έχει γέλιο. Όλες με το τζιν, τις μπότες το γούνινο μπουφάν μέχρι την μέση και φυσικά τα απαραίτητα γυαλιά Ray ban (η διαφήμιση που λέγαμε!). Έλεος πια… Βέβαια για να τις δικαιολογήσω σε ένα βαθμό αυτό επιτάσσει η μόδα, οπότε αν δεν την ακολουθήσεις πως θα κυκλοφορείς στον δρόμο με τον ανάλογο ψωνισμένο αέρα? Βέβαια μην νομίζετε ότι και εμείς οι άνδρες απέχουμε πολύ! Ειδικά τώρα στην χειμερινή περίοδο αυτό το μωβ έδινε και έπαιρνε στα πουκάμισα! Αφού να φανταστείτε ότι δεν φόρεσα καθόλου φέτος το δικό μου περσινό μωβ πουκάμισο και το κλείδωσα στην ντουλάπα για να μην γίνω και εγώ ένας από αυτούς! Δεν ξεχνώ βέβαια και τα άσπρα σακάκια αλά Σάκης...
Όσον αφορά την διασκέδασή μας τώρα. Υπάρχουν τα γνωστά σε όλους μας club στα οποία πας με σκοπό να πετύχεις την πλήρη κώφωση, να είσαι για 3 ώρες όρθιος και να στοιβάζεσαι σαν σαρδέλα μέσα στο πλήθος. Το πρόβλημά μου όμως δεν είναι αυτό. Τα μαγαζιά αυτά δημιουργήθηκαν για αυτόν ακριβώς το λόγο. Το τραγικό είναι οι καφετέριες οι οποίες μετά από μια συγκεκριμένη ώρα και ενώ πίνεις χαλαρά τον καφέ σου, αρχίζουν να δυναμώνουν την μουσική για να συναγωνιστούν την απέναντι καφετέρια και να ακολουθήσουν τον κερδοφόρο δρόμο των club. Ρε φίλε αν ήθελα θα πήγαινα εκεί και δεν θα ερχόμουνα εδώ να πιω τον καφέ μου!
Σειρά έχει μια πολύ κακή συνήθεια των ανδρών. Τα αυτοκίνητα. Όχι όμως τα ωραία, καλόγουστα και ακριβά αυτοκίνητα αλλά αυτά με τις πειραγμένες εξατμίσεις, με τους άσχημους προφυλακτήρες, τα γεμάτα αυτοκόλλητα και πάνω από όλα το παράθυρο κατεβασμένο βρέξει χιονίσει με το ράδιο στο τέρμα τον Λε Πα και τους υπόλοιπους γνωστούς βάρδους της νύχτας. Το πιο τραγικό βέβαια είναι ότι θα περάσουν από δίπλα σου κινούμενοι με την υπερηχητική ταχύτητα των 10 km/h και θα μαρσάρουν συνεχώς ώστε να μπορεί να τους ακούσει ο γείτονας του επόμενου τετραγώνου καθώς θα πλησιάζουν! Και άντε να είχαν κάποιο αμάξι της προκοπής πάει και έρχεται, αλλά συνήθως οδηγούν κάτι μπακατέλες που δεν πιάνουν μία. Αυτοί είναι οι γνωστοί κάγκουρες. Οπότε αν πάρετε αυτοκίνητο μην γίνετε ένας από αυτούς.
Πάμε τώρα σε ένα αγαπημένο μου θέμα, την μουσική. Ότι χαζοτράγουδο κυκλοφορήσει αναγκάζομαι να το υποστώ για τους επόμενους δυο μήνες (τόσο κρατάνε φυσικά) διότι όπου και να πάω ότι σταθμό και να βάλλω στο ράδιο (εκτός φυσικά από αυτά που παραθέτω στο blog) θα τα ακούσω. Ειδικά αυτή η και καλά r'n'b και αυτό το νέο είδος hip hop με rap έχει φτάσει σε σημείο τραγικό. Δεν θα μιλήσω φυσικά για τον στοίχο, ο Θεός να τον κάνει, που ακούγονται μπινελίκια και όλων των ειδών τα υπονοούμενα (θυμάστε το bitch που η πλάκα είναι ότι το τραγουδούσαν όλες οι χαζογκόμενες!!!). Κάντε λίγο την διαφορά και βάλτε να ακούσετε λίγο πραγματική μουσική! Μην πω βέβαια για τον χορό, που είτε ο dj παίξει bit είτε τσιφτετέλι είναι το ίδιο πράγμα αφού συνδυάζεται και από το ίδιο κάθε φορά ηχητικό υπόβαθρο (ντουπ ντουπ ντουπ…).

Η επικοινωνία μας τώρα. Το κινητό. Άλλο κουλό και αυτό. Ξαφνικά στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότερα κινητά από ότι οι Έλληνες!!! Ακόμη και τα μωρά στο δημοτικό έχουν. Και όχι βέβαια τίποτα παλιά αλλά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Έχει γίνει προέκταση του χεριού μας όπως στο Terminator και δεν μπορούμε να κάνουμε βήμα χωρίς αυτό. Ειδικά τώρα η μόδα με τα bluetooth δίνει και παίρνει. Βέβαια όντως είναι λιγότερο επιβλαβές από το να μιλάς απευθείας από το κινητό αλλά δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι το αγοράζουν για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Αυτά είχα να πω για σήμερα αν και θα επιστρέψω σίγουρα στο θέμα με κάποιο νέο δημοσίευμά μου να είστε βέβαιοι. Κάντε λοιπόν κάτι διαφορετικό από όσα αναφέρθηκαν και προσπαθήστε να διαφοροποιήσετε έστω και ελάχιστα την συμπεριφορά σας. Βέβαια θα κλείσω και σήμερα με ένα ακόμη ρητό: “Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις”. Για ευνόητους λόγους...

Υ.Γ.
Κάντε τις προτάσεις σας σε θέματα που θέλετε να αναφερθεί το blog και πιστέψτε με θα ακουστείτε.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κοινωνία που ζούμε είναι η κοινωνία της μαζικοποίησης.Σχεδόν κανείς δεν διαθέτει δική του άποψη και καθαρά δικό αποκλειστικό στυλ, αλλά όλοι τείνουν να ακολουθούν τις επιταγές αυτού που έχει καθοριστεί ως μόδα.Ένα κοπάδι με πρόβατα είμαστε που μας κατευθύνθουν όπου θέλουν.Καμία έγνοια,κανένας προβληματισμός πέρα από το ποιο καινιούριο συνολάκι θα αγοράσουμε για να εντυπωσιάσουμε και να ρίξουμε τον γκόμενο ή την γκόμενα που μας έχει γυαλίσει, ή πότε θα μας δώσει ο μπαμπάκας λεφτά για να αλλάξουμε το ήδη άχρηστα υπερσύγχρονο και πανάκριβό κινητό μας -το οποίο και αποκτήσαμε ούτε έξι μήνες πριν.Μια πλήρης αφασία και αδιαφορία για οτιδήποτε άλλο συμβαίνει γύρω μας.Γι'αυτό τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο -παιδεία,ανεργία,μισθοί,συνταξιοδότηση κλπ κλπ- γιατί ουδείς ενδιαφέρεται να αγωνιστεί για να αλλάξει κάτι και να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο.Δεν κοιτάμε μπροστά, εθελοτυφλούμε και δεν σκεφτόμαστε τι αντίκτυπο θα έχει η σημερινή μας στάση στο ίδιο μας το μέλλον.Γι'αυτό και όντως θα είμαστε η πρώτη γενιά που θα ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη.Ίσως ξέφυγα αρκετά από το θέμα,αλλά δεν πειράζει.Κάποια πράγματα είναι καλό να λέγονται,με την ελπίδα ότι ίσως κάποιος τ'ακούσει και μπει στον κόπο να σκεφτεί και να προβληματιστεί λίγο.
Νέμεσις

Ανώνυμος είπε...

"Γιατί όλοι οι ΗΜΜΥήδες είναι ανορθόγραφοι;;;"
Να ένα καλό επόμενο θέμα,πάνω στο οποίο μπορεί άνετα να διατυπωθεί ένα εύρος απόψεων και σχολίων. Για συλλογίσου το σοβαρά,Μπιλάκο.

alekos είπε...

Λοιπόν θα κάνω πολλά comment για να αναπτύξω όσα θέλω. Γιατί το όλα σε ένα νοικοκυρεμένα δεν ισχύει.

alekos είπε...

Οι ΗΜΜΥδες θεσ/νικης αποφάσισαν
240 κοινό πλαίσιο
180 εναλλακτικό πλαίσιο
24 ΔΑΠ
10 λευκά
Η ΠΑΣΠ δεν κατέβασε

όπου εναλλακτικό σημαίνει οχι στην κατάλυψη. Η συνέλευση άρχησε στις 16:00 και τελείωσε στις 22:30. Μιλάμε για πολύ κάψιμο.

alekos είπε...

Ας αρχίσω με το θέμα μόδα και γυναίκες. Δεν ξέρω γιατι αλλά το ξανθό το βρίσκω αποκρουστικό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κρατάνε το φυσικό μελαχρινό τους χρόμα το οποίο βρίσκω πολύ sexy. Ξέχασες τα μπλουζάκια με τον οφαλό έξω. Τώρα πάω σε εμας τα κουμάσια τους άνδρες. Bill με ξέρεις καλύτερα από κάθε άνθρωπο οσον αφορά το ντύσιμο και τις χρωματικές επιλογές μου. Με φαντάζεσαι να φοράω ποτέ ροζάκι?? Αν κάνω κάτι τέτοιο καλύτερα σκότωσε με. Θα το πώ απλά το ρόζ είναι π@@στικο χρώμα για άνδρες και ας παρεξηγηθώ. Δεν είναι δυνατόν κάποιος ο οποίος μέχρι χθες δήλωνε φανατικός εχθρός του ρόζ σήμερα να το φοράει με καμάρι. Ποιο πολύ άνδρες(;) κυκλοφορούν με ροζ οι γυναίκες.

alekos είπε...

όσο για την διασκέδαση να πω οτι μπορώ διασκεδάσω με πολύ απλά πράγματα. Το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα κασόνι μπύρες και η παρέα μου αραχτοί στην ταράτσα και κοιτώντας τα αστρα λε΄γοντας φιλοσοφικές μαλακίες.

Η coca cola zero είναι καλή μιας και δεν έχει ζάχαρη να κολάει στα δόντια. Δοκίμασε το.

alekos είπε...

@ νέμεσις

τώρα με με έβαλες στην μπρίζα. Κάτω οι μπάτσοι της ορθογραφίας, η γλώσσα και η γραφή είναι απλά μέσα επικοινωνίας και ως τέτοια τα βλέπω. Το θέμα είανι να περάσει το μύνημα και τέλος πάντων οι ΗΜΜΥδες είναι πρακτικοί άνθρωποι. Bill γράψε ένα pοστ για αυτό.

alekos είπε...

Και μαι είδηση. Αν κάποιος λογαριασμός pussycat@hotmail.com επιχειρεί να σας κάνει add, μην δεχτητε θα κολλήσετε ιο.

Ανώνυμος είπε...

Ας γράψω λοιπόν κι εγώ ως φοιτήτρια Marketing και δυνάμει υπαίτια "δημιουργίας πλαστών αναγκών" όπως μας χρεώνουν σε μας τους ταπεινούς ρεκλαματζίδες. Καταρχήν ας ηρεμήσουμε!Το ρεύμα, η μόδα, ο όχλος ή όπως αλλιώς θέλετε υπάρχει θα υπάρχει και αυτό δεν είναι δυνατό να αλλάξει. Η πλάκα είναι ότι αν το σκεφτούμε καλά η μόδα αρχίζει από 1 άτομο στην ουσία (ή εν πάσει περιπτώσει από μια πολύ μικρή ομάδα).Η διάδοσή της είναι προϊόν των βιομηχανιών και κατόπιν της διαφήμισης.Όταν πλέον φτάσει σε μας, τους αποδέκτες θα υπάρχουν οι πρώιμοι οι μέσοι και οι ύστεροι ακολουθητές. Τι θέλω να πω με αυτές τις αηδίες. Είναι καθαρά στο χέρι του καθενός να επιλέξει το δικό του στυλ και καθαρά προσωπική επιλογή η υιοθέτηση η όχι κάποιων συνηθειών.
Είσαι γυναίκα? Ε αν δεν θες μη βάλεις τη μπότα πάνω από το παντελόνι, το γυαλί μάσκα και μην κάνεις το μαλλί σου ξανθό. Μπόρείς να βάλεις το βρακί σου ανάποδα και να βγεις αν αυτό σε εκφράζει αλλά όπως κατακρίνεις "το πρόβατο" που ακολουθεί τη μάζα έτσι να περιμένεις να κριθείς-δεν είναι κακό αυτό. Παρόμοια και οι άντρες. Billy αν δεν θες να βάλεις το μωβ πουκάμισο μην το βάλεις δεν θα αλλάξει το ποιόν σου. Όπως επίσης αν επιλέξεις να έχεις ένα κινητό μπακατέλα αλλά λειτουργικό αυτό και πάλι δεν σε κάνει παλιομοδίτη η λιγότερο trendy.
Για μένα είναι πολύ ωραίο να διατηρεί κάποιος το ύφος του και το στυλ του αλλά θα διαφωνήσω με την άποψη ότι αυτοί οι άνθρωποι ελλείπουν. Εγώ τυγχάνει να γνωρίζω πολλούς τέτοιους ανθρώπους και μάλιστα τουε περισσότερους συγκεντρωμένους στην Ξάνθη :)
Το να προσθέτεις την υπογραφή σου στις πράξεις,τις συνήθειες και την εικόνα σου είναι αυτό που σε κάνει ξεχωριστό είτε το φοράς το μωβ είτε όχι. Οπότε αυτά που εκθειάζουμε ή στηλιτεύουμε (μόδα στυλ και πόζα) είναι μόνο το περιτύλιγμα και αρνούμαι να το δω ως κάτι άλλο πέρα από αυτό.
Έχω ζήσει σε ένα χώρο (και εννοώ το σχολικό χώρο) στον οποίο "απορρίφθηκα" από κάποιους επειδή δεν φόσεσα συγκεκριμένα ρούχα-χρώματα-μάρκες.Και όταν λέω
"απορρίφθηκα" εννοώ να μην μου μιλούν από απαξίωση και γενικά να μην με υπολογίζουν ως οντότητα. Νιώθω πολύ χαρούμενη που διατήρησα την ταυτότητά μου και που δεν έσκασα όλο μου το χαρτζηλίκι για να πάρω ένα κουρέλι στην πραγματικότητα με μια πολύτιμη στάμπα. Ωστόσο αν το έβρισκα αισθητικά ωραίο θα το φορούσα και θα τα σκαγα. Αν με εκφράζει κάτι το ακολουθώ αν όχι το προσπερνώ.
Επίσης για το θέμα της μουσικής πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά όσο και τα μάτια μας χωρίς χρωματιστά γυαλιά (δεν το λέω κυριολεκτικά αυτό). Εμένα δε με χαλάει καθόλου να ακούσω μια καφρίλα με ηλίθιους στίχους αν πάω να χορέψω. Αφού με ικανοποιεί ο ρυθμός για να περάσω καλά τη συγκεκριμένη στιγμή θα το ακούσω θα το χορέψω και θα το τραγουδήσω. Τώρα αν με ρωτήσεις αν ακούω 50 cent για να ταίσω την ψυχή μου ε ..hell no.Σίγουρα δεν είναι το είδος το μουσικής που με ταξιδεύει η που εκτιμώ ,αλλά ας δεχτούμε ότι διαφορετικά ενδιαφέροντα, κουλτούρα ή βιώματα επιτρέπουν ακόμα ακόμα και σε αυτά τα ακούσματα να αντιμετωπίζονται ως ποιοτικά. Για παράδειγμα κάποιος που μένει σε ένα ghetto και ζει μέσα στο βούρκο, ελπίζει και ονειρεύεται το τρίπτυχο γύρω από το οποίο σφαιρικά κινούνται οι στίχοι. Λεφτά-γυναίκες-αυτοκίνητα. Ξέφυγα λίγο αλλά είχα λόγο.
Συνοψίζοντας θέλω απλά να χωρέσω το γενικό μνμ του σχολίου μου στη γνωστή σε όλους προτροπή "ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ". Είμαστε μοναδικοί και καμία τάση δεν το αλλάζει αυτό. Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να επιλέξουμε τι θέλουμε να ακολουθήσουμε, τι να απορριψουμε, τι μας ταιριάζει και τι όχι. Μπορεί η κοινωνία μας πράγματι να είναι κοινωνία μαζικοποίησης, αλλά είναι και εποχή ποικιλίας και μπορούμε από αυτή να επιλέξουμε ό,τι θεωρούμε χρήσιμο. Πρέπει ωστόσο να δεχόμαστε και τη διαφορετικότητα και το αναπόσπαστο δικαίωμα του καθένα να κάνει το ίδιο.
Στο κάτω κάτω, όταν η πλειοψηφία κινείται στα ίδια χνάρια είναι πιο εύκολο για όσους ζητούν το διαφορετικό να το βρουν μέσα στο πλήθος.

PEACE

Ανώνυμος είπε...

@Αλέκος

Το ξανθό χρώμα δεν είναι απαραίτητο να είναι βαφή. Υπάρχουν και οι φυσικές ξανθές! Θα συμφωνήσω μαζί σου ωστόσο στο ότι το φυσικό είναι συνήθως το καλύτερο. Για να το έχουμε κάποιος λόγος υπάρχει (αν και εγώ άργησα να το καταλάβω .Καλλιο αργά παρά αργότερα όμως)
Επίσης το γεγονός ότι σου φαίνεται το "ροζ" π***τικο είναι προϊόν κοινωνικών ζυμώσεων και πάλι σε πληροφορώ...Αυτό που έλεγα για τους πρώιμα μέσα και ύστερα υιοθετούντες? Πίστεψέ με, αν το ροζ μείνει για χρόνια στη μόδα και το αντρικό κοινό το "συνηθήσει" θα σου φαίνεται εξίσου αντρικό με το μπλε σκούρο.Να σου θυμίσω μόνο ότι κάποτε το παντελόνι ήταν πολύ σοκαριστικό πάνω σε γυναίκες, όπως τώρα η φούστα στους άντρες (?)Αυτή είναι λοιπόν και η άααλη πλευρα της "μόδας".
Peace

Ανώνυμος είπε...

αιντακσοι λιπων καττο στους μπαττςους τυς ωρθωγραφοιασ αλα ι τοίρυσι τοις ωρθωγραφύασ δαιν πεισταίβο ώτει ινε θαιμμα μι πρακτοικωτυτασ.
Billy πιστευω ότι αν βάλεις θέμα σχετικά με τα κολλήματα των πρακτικών και των θεωρητικών θα γίνει το σώσε ....

Επειδή φλυαρώ ώρες....
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
Peace

alekos είπε...

Κοίτα παραλίγο και να με έπαιθες με αυτά που γράφεις. Πάντως θα συμφωνήσω απόλυτα σε ένα μαζί σου, ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ. Τώρα όσον αφορα την ορθογραφία ξέρεις δεν υπάρχει μόνο τα άσπρο και το μαύρο υπάρχει και το γκρίζο. Όλοι εσεις που μας την μπαίνετε για την ορθογραφία, μου θυμίζεται τον κώδικα αποσφαλμάτοσης Hαmming στα ψηφιακά κυκλώματα (Bill το έπιασες?) που λειτουργεί σαν μικρός σπιούνος.

alekos είπε...

Bill ελπίζω να ετοιμάζεις το θεματάκι περί ορθογραφίας και γίνει πανικός αλλά θα ήθελα να ρίξεις και ένα θεματάκι για το πως οι ταινίες επηρεάζουν τους ανθρώπους. Μου έλεγαν πως όταν βγήκε η ταινία το ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ όλοι ήθελαν να μάθουν μπουζούκι και όταν εμφανίστηκε το κοκτειλ με τον φλώρο Κρουζ όλοι ήθελαν να γίνουν Μπαρμαν. Νομίζω πως το θεματάκι κολάει με την συζήτηση περί μόδας

Ανώνυμος είπε...

Eπειδή όπως σου είπα μου άρεσε πολύ αυτό που έκανες (βρήκες κι εσύ τον τρόπο να σκοτώνεις την ώρα σου...:-)) γιατί δεν ετοιμάζεις ένα πλήρες άρθρο για τη μουσική;

Ανώνυμος είπε...

Filaraki prepei na sou po oti to blog sou mou trabikse tin prosoxi kata ena periergo tropo!!!Oloi san ellinares pou eimaste mathame tora na milame gia mazopoihsi,ksantho malli, roz poukamisaki!!!Oti thelo tha forao sto kato kato dimokratia exoume!!!Opoios den tou aresei as kleisei ta matia tou kai na min me blepei!!!Eksallou ta roz poukamisakia trabane tis oraies gkomenes!!!Tora esu an theleis na kaneis tin diafora na kikloforeis opos theleis!!!!

Unknown είπε...

Pes ta bill!!!Omologo me ksafniazeis me to sigkekrimeno sou blog kai mou arese para polu!!!Keep walking!!!

Billi$ είπε...

File kagkoura me tima to gegonos oti afieroses esto kai ligo apo ton hrono soou gia na deis to blog mou. Einai opos tin vlepei o kathenas.Oson afora vevaia tis gomenes kai ego opos kai oloi pistevo tha to forousame to roz poukamisaki...

Ανώνυμος είπε...

Δεν το θεωρώ μεμπτό Μπίλη να φορέσει κάποιος το ροζ πουκαμισάκι(και φαντάζομαι πως θα πέτυχει το στόχο του,ρίχνωντας "γκόμενες" μιας αντίστοιχης νοοτροπίας),άλλα έχω μια αντίρρηση ως προς το τελευταίο σου σχόλιο... Πιστεύω πως κάποιοι άνδρες (όπως και εσύ!) δεν θα το έβαζαν ποτέ το ροζ πουκάμισακι,γιατί 1ον δεν ταιριάζει με αυτό που είναι και με τον τρόπο που σκέφτονται, και 2ον γιατί δεν τους ενδιαφέρει να ρίξουν τις προαναφερθείσες "γκόμενες".
Ευχαριστώ!

Billi$ είπε...

Mia dieukrinisi oson afora to teleuteo sholio mou kai kirios epeidi i "agapiti" Lucia mou tin psiloeipe simera epeidi den tis apantisa sto diko tis sholio exigo:

Otan anaferthika sto roz poukamisaki den eipa oti tha to forousa gia na "rixo" mia kopela analogis nootropias! Auto den tha to ekana pote!1on giati den me endiaferoun autes oi kopeles kai kata 2on giati poli apla den goustaro na to valo!!!

Auto pou ithela na po kai to pistevo akradanta einai pos mia ginaika mporei na se valei na kopseis kai to moustaki!!! Opote sto roz mplouzaki tha kolisoume?
Opoios kai opoia katalave katalave...